Maxi King Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 1. Nick na TS3: Maxi King 2. Wiek: 21 3. Doświadczenie: Brak doświadczenia w byciu moderatorem, lecz kiedyś miałem rangi dające praktycznie to samo co moderator (stare dzieje) 4. Mikro (obowiązkowe): Posiadam. 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: Różnie ale myślę, że średnia wyjdzie około +2 godzin dziennie. 6. Dlaczego właśnie Ty: Dlaczego ja? Myślę, że jestem w stanie ogarnąć obowiązki jakie są z tym związane, Master będziesz musiał mi na początku pomóc Uważam się raczej za osobę rozważną i nie konfliktową. Na sieci jestem dość długo i jeśli chodzi o sprawdzoną osobę do pomocy nad "ogarnięciem" ts to z miłą chęcią. Nie jestem zawzięty ani zawistny więc nie będzie bez sensownych banów typy "bo go nie lubie to nara". Podanie to jest czysto pomocne ponieważ nie chodzi mi tu o możliwości jakie daje ranga moderatora typu wchodzenie na zablokowane kanały bo i tak mam rangę przyjaciela sieci która sama w sobie mi to pozwala. Polecam się jako sprawdzony admin do tej funkcji. 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Oazę spokoju i rozsądku Nie będę pisał o jakiś konkursach bo jedynie mogę pomóc w ich organizacji nie mam osobiście takich predyspozycji aby coś takiego samemu organizować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Wiecznie na Tsie, Maxi człowiek bezkonfliktowy, taka anonimowa legenda ! Ma bardzo dobry kontakt z ludźmi, może doświadczenia w tym dużego nei masz, ale wszystko sobie idzie przypomnieć i się nauczyć, jestem jak najbardziej na tak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daffy! Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Jestem na tak! Czemu? + Aktywny + Pomocny + Wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...