Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Problem COD 800Lv (Misje)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dlaczego po zmienie nicku oraz zmianie IP (neostrada) jak wbijam na serwer nie resetuja sie misje? 

Na poprzednim nicku zrobilem wszystkie ale chce zmienic klase a wiadomo, że na misjach najwiecej expa idzie no i niestety sie nie da ;/ 

Daloby sie to jakos naprawic lub ktoś miał podobnie i sobie z tym poradził?

Napisano

Ja miałem inny problem byłem w trakcie robienia misji i nagle cofneło mi do pierwszej misji nie wiem o co chodzi ale to szczegół.

Napisano

Można mieć nowe misje na nowym nicku tylko poprostu ty masz cos zrypane i niemozesz. :)

A tak wogule to mi tez cofnelo misje. :P

Napisano

Misje cofneło każdemu mi też z czego się ciesze bo od nowa dużo expa można zdobyć .

A co do tego albo nowy cs . Albo całkowity format kompa Ci pomoże .

• Administrator
Napisano

Dokladnie nie wiemy jak te misje dzialaja, poniewaz my tego nie robilismy tylko byly one kupione od kogos.

Napisano

William jak ci nie pasuje to graj bez i nie wykonuj. Dodane byly chyba zeby urozmaicic gre tak? A misje sa spko, wszystkie dzialaja. Mi po zmianie nicku sie resetuja. Wiec nie wiem w czym problem.

Napisano

William rozwiąż tą jakże ciężką zagadkę w zaciszu swej izolatki. Twoje uwagi zaczynają być irytujące. Powinieneś zacząć grać na serwerach tetrisa tam nic nie będzie zbyt skomplikowane prócz układania klocków. Pozdrawiam Cię jakże serdecznie. Kocham niezadowolonych z życia maruderów jak Ty.

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...