Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81258 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Dlaczego po zmienie nicku oraz zmianie IP (neostrada) jak wbijam na serwer nie resetuja sie misje? Na poprzednim nicku zrobilem wszystkie ale chce zmienic klase a wiadomo, że na misjach najwiecej expa idzie no i niestety sie nie da ;/ Daloby sie to jakos naprawic lub ktoś miał podobnie i sobie z tym poradził? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 16 Października 2013 #81296 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Przenosze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 16 Października 2013 #81309 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 No najwyraźniej tylko raz można zrobić misje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81326 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Ja miałem inny problem byłem w trakcie robienia misji i nagle cofneło mi do pierwszej misji nie wiem o co chodzi ale to szczegół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81331 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Można mieć nowe misje na nowym nicku tylko poprostu ty masz cos zrypane i niemozesz. A tak wogule to mi tez cofnelo misje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81337 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Może zapisuje Ci się na ip komputera, a nie internetu? Ewentualnie odinstaluj i zainstaluj na nowo cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81427 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Misje cofneło każdemu mi też z czego się ciesze bo od nowa dużo expa można zdobyć . A co do tego albo nowy cs . Albo całkowity format kompa Ci pomoże . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 16 Października 2013 #81446 Administrator Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Dokladnie nie wiemy jak te misje dzialaja, poniewaz my tego nie robilismy tylko byly one kupione od kogos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82282 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 aquax jezeli nie wiecie jak one dzialaja to po co je dodawaliscie ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82874 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 William jak ci nie pasuje to graj bez i nie wykonuj. Dodane byly chyba zeby urozmaicic gre tak? A misje sa spko, wszystkie dzialaja. Mi po zmianie nicku sie resetuja. Wiec nie wiem w czym problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Października 2013 #83042 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 William rozwiąż tą jakże ciężką zagadkę w zaciszu swej izolatki. Twoje uwagi zaczynają być irytujące. Powinieneś zacząć grać na serwerach tetrisa tam nic nie będzie zbyt skomplikowane prócz układania klocków. Pozdrawiam Cię jakże serdecznie. Kocham niezadowolonych z życia maruderów jak Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Listopada 2013 #87708 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Temat przedawniony. Zamykam w celu uniknięcia spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Listopada 2013 #87709 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi