Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81226 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Witam tak jak w temacie posiadam demko na którym wyraźnie widac jak gracz o nicku Najfer używa cheatów , które są zabronione na serwerze . Link do demka : http://dodane.pl/file/2499/Najfer.dem Proszę o zbanowanie tego gracze gdyż na filmiku widac wyraźnie , że jest odpalony. Jak Odtworycz Demko: W konsoli wpisujemy: viewdemo nazwa_demka (w tym przypdku to viewdemo Najfer) Po chwili pojawi sie okno Demo Player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 16 Października 2013 #81280 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Nie ten dział, Przerzucam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 16 Października 2013 #81288 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Ja obejrzę demko, a Ty jak możesz to dostosuj się do wzoru . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 16 Października 2013 #81300 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Sorry że w ubt ale gracz już został zbanowany napisałem do admina . A na przyszłość wystarczy napisać na u@ adminowi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 16 Października 2013 #81302 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Skoro zbanowany to.. /Zamykam, a Ty Reprezentant zamiast pisać w UnBan Team, to mogłeś napisać mi PW, lub komuś innemu z UBT... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi