Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80687 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Zbugowala mi się paka czemu poniewaz jak jestem w tt dostaje do rozbrajania zly pluging napisany wystarczy dodac tylko gracze w ct i nie bd sie bugowac paka bo juz 3x na mapke mi sie zbugowala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 16 Października 2013 #81482 Administrator Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Napisz to z sensem bo z tego nie idzie nic wywnioskować .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81490 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Zbugowała Ci się paka bo jak jesteś w TT to dostajesz zły plugin do rozbrajania ?^^ i już Ci się 3 razy zbugowała na mapie paka? tyle zrozumiałam... ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2013 #82013 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Miałem tego buga przed chwilką. Chodzi mianowicie o to, że widać, że ma się PAKE na przykład na radarze bądź po wciśnięciu TAB, a nie możesz jej nawet wyciągnąć przez domyślnie 5 - tak jakbyś jej nie miał w rzeczywistości. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82014 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Na ekranie koło broni widnieje Tobie, że masz pakę, miałem to samo, ale w rzeczywistości nie można jej podłożyć.(Pakę ma inny gracz) Dodatkowo, dziś podczas gry widziałem kolegę biegającego z paką podczas gdy była ona podłożona chwilę wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82033 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 To jest bug zwiazany z vipem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #80872 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Ja myślę , że chodzi mu o to , że jak ma pakę pokazaną na ''tabie'' czyli przy jego nicku ma napis ''bomb'' ma ją też na plecach , ale nie ma jej pod nr 5 i nie może jej splantować , bo coś jest nie tak z pluginem . Też mi się to zdarza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 20 Października 2013 #82579 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Ten bug tak jak napisał pszyczajony jest winą vipa. Ma się na początku pakę, ale jak już wybierasz broń z menu vip to paka znika i dana runda toczy się bez paki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Października 2013 #83122 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Napisz to jeszcze raz i zrozumiale bo mało rzeczy z tego zrozumiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Października 2013 #83177 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 [align=center]Też to miałem, na ogół się tak dzieje gdy nie wybierzemy broni z menu VIP.[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 21 Października 2013 #83178 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Ma pake ale nie może jej użyć czaicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 21 Października 2013 #78168 Administrator Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Tak jak ktos wyzej napisal. Bug ten zwiazany jest z vipem i dlatego masz takie lekkie zwidy /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 21 Października 2013 #83354 Administrator Udostępnij Napisano 21 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi