Guest Guest Posted October 14, 2013 Zbugowala mi się paka czemu poniewaz jak jestem w tt dostaje do rozbrajania zly pluging napisany wystarczy dodac tylko gracze w ct i nie bd sie bugowac paka bo juz 3x na mapke mi sie zbugowala Share this post Link to post Share on other sites
aquax 2906 Posted October 16, 2013 Napisz to z sensem bo z tego nie idzie nic wywnioskować .... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted October 16, 2013 Zbugowała Ci się paka bo jak jesteś w TT to dostajesz zły plugin do rozbrajania ?^^ i już Ci się 3 razy zbugowała na mapie paka? tyle zrozumiałam... ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted October 18, 2013 Miałem tego buga przed chwilką. Chodzi mianowicie o to, że widać, że ma się PAKE na przykład na radarze bądź po wciśnięciu TAB, a nie możesz jej nawet wyciągnąć przez domyślnie 5 - tak jakbyś jej nie miał w rzeczywistości. : ) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted October 19, 2013 Na ekranie koło broni widnieje Tobie, że masz pakę, miałem to samo, ale w rzeczywistości nie można jej podłożyć.(Pakę ma inny gracz) Dodatkowo, dziś podczas gry widziałem kolegę biegającego z paką podczas gdy była ona podłożona chwilę wcześniej. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted October 19, 2013 To jest bug zwiazany z vipem. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted October 19, 2013 Ja myślę , że chodzi mu o to , że jak ma pakę pokazaną na ''tabie'' czyli przy jego nicku ma napis ''bomb'' ma ją też na plecach , ale nie ma jej pod nr 5 i nie może jej splantować , bo coś jest nie tak z pluginem . Też mi się to zdarza . Share this post Link to post Share on other sites
blurred 0 Posted October 20, 2013 Ten bug tak jak napisał pszyczajony jest winą vipa. Ma się na początku pakę, ale jak już wybierasz broń z menu vip to paka znika i dana runda toczy się bez paki. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted October 21, 2013 Napisz to jeszcze raz i zrozumiale bo mało rzeczy z tego zrozumiałem. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted October 21, 2013 [align=center]Też to miałem, na ogół się tak dzieje gdy nie wybierzemy broni z menu VIP.[/align] Share this post Link to post Share on other sites
Strajk 1568 Posted October 21, 2013 Ma pake ale nie może jej użyć czaicie ? Share this post Link to post Share on other sites
aquax 2906 Posted October 21, 2013 Tak jak ktos wyzej napisal. Bug ten zwiazany jest z vipem i dlatego masz takie lekkie zwidy /close Share this post Link to post Share on other sites
aquax 2906 Posted October 21, 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites