Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80428 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Nick: Wiesniak Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem Adminem na chyba 5 serwerach na innych serwerowniach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: Gram chyba już z 6 lat Steam / NonSteam: Non Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Coś mi nie działa, ale mam przegrane raczej Dlaczego TY .!: Mam doświadczenie i chciałbym ogarnąc troche tego serwa. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok. 3 h Kontakt: GG, Skype PS. Wiem, że nie mam Steama, ale to chyba nie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80429 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 NIEEEEEEEEEEEEEE!!!!! Brak STEAMA> Idaj link z godzinami bo coś kręcisz -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80430 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Na nie nie widać Cię w ogólę na serwerze pierwszy raz cb widzę . Masz przegrane tylko 10 h i to nie całe podanie na pewno zostanie odrzucone . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80432 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 To tak: - Tylko 10,5h na serwerze, - Dopiero co założone konto, - Non Steam, Dla mnie narazie Neutral. Kup steama, poswiec wiecej czasu na gre to bede na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80450 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jestem na Neutral //Twój post nic nie wnosi do Tematu - Upomnienie || Procentowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80464 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 NA NIE czlowieku niemasz steama oraz link do gametracker podaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 14 Października 2013 #80466 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi