Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80405 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Nick:bystry Wiek:27 Doświadczenie (w byciu adminem):miałem na modzie w innej sieci serwerów Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 Staż w CS-sie: ok 10l. Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/bystry/ Dlaczego TY .!: Spędzam na tym servie dużo czasu często widze cziterów którymi nikt nic nie robi.Rano i w nocy nie widzę adminów którzy mogli by zaradzić oszukiwaniu w grze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:10h Kontakt:forum fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 14 Października 2013 #80414 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Napisz Jaki masz nick w Podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80421 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Ja jestem na NIE, bo wydaję mi się, że oszukujesz. Staż w CS 10 lat?! Na pewno nie. I te 10 h dziennie też mi się wydają oszukane. Jedyny plus to że jest często na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80423 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jestem na NIE! Powody powyżej! //Twoja wypowiedź nie wnosi nic do tematu - Upomnienie / LOVO`ley D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80427 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jestem na TAK.Ponieważ wy ludzie nie jesteście od oceniania czy on gra tyle czy nie... Spełnia wymagania.A że ma 27 lat to może jak najbardziej mieć staż w cs'ie 10 lat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80509 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Widzę Cię dużo na serwerze, nie widziałem jakiegoś złego zachowania, więc czemu nie. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80516 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jestem na Tak;* -Wiek -aktywność na forum i na serwerze -Miło się z tobą gra i zabija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80519 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jestem na TaK;* -czesto widziany na serwerze i forum -Wiek -Steam - myśle że jesteś dobrym graczem i ja sądze że ogarniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80568 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Niestety ale jestem na nie, kolejny przykład to prosisz się na serwerze żeby cie poparli w podaniu o admina, bez tego to by było 100% TAK. Jak zmienisz to ,to jeszcze zmienie zdanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80573 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Na nie proszisz o pozytywne glosy i te 10lat stazu no nie sadze. Podanie mnie nie przekonalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80598 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 To tak: - Widuje cie na serwerze, - Steam? Nigdy cie na nim nie widzialem. Caly czas non steam... Pokaz ze masz steama, popraw aktywnosc na forum a bede na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 14 Października 2013 #80782 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jeny ludzie, zacznijcie stawiać konkretne agrumenty !!! W każdym podaniu wdzię te głupie plusiki i do tego ( ogarnia, steam, miły) za przeproszeniem rzygać się chce od tych Waszych głupot, po 2 widzę że udzielają się osoby których nigdy nie widziałem na serwerze, zacznijcie grać, wtedy komentujcie. Teraz odnośnie podania. Jestem na NIE, wyraźnie zaznaczam, że nie przestrzegasz regulaminu, łamiesz go w kilku punktach kilkukrotnie, nawet jak Ci daję bana, wracasz i robisz notorycznie to samo, ban powinien Ci przemówić do rozsądku. W dodatku prosisz graczy z serwera o pozytywne komentarze, w taki razie ja proszę o odrzucenie podnia bo możliwe że te komentarze które są na tak są od tych osób które prosił o pozytywa. Zacznij od zapoznania się z regulamien i zacznij spełniać punkty zawarte w nim, to możemy rozmawiać. Jeszcze raz jestem na NIE WIELKIE NIE !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 15 Października 2013 #80854 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Jestem na Nie. -Szału w podaniu nie ma -Staż 10 lat - wątpie -Nie masz steama -Aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #80905 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Jeśli udowodnisz że masz steam to już będzie lepiej coś mi się wierzyc też nie chce jeśli chodzi o twój wiek . Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 15 Października 2013 #80911 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi