Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]BYSTRY NA ADMINA CODa

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:bystry

Doświadczenie (w byciu adminem):miałem na modzie w innej sieci serwerów

Znajomość AMXX (W skali 1-10):9

Staż w CS-sie: ok 10l.

Steam / NonSteam: Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/bystry/

Dlaczego TY .!: Spędzam na tym servie dużo czasu często widze cziterów  którymi nikt nic nie robi.Rano i w nocy nie widzę adminów którzy mogli by zaradzić oszukiwaniu w grze.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:10h

Kontakt:forum fb  

Jeny ludzie, zacznijcie stawiać konkretne agrumenty !!! W każdym podaniu wdzię te głupie plusiki i do tego ( ogarnia, steam, miły) za przeproszeniem rzygać się chce od tych Waszych głupot, po 2 widzę że udzielają się osoby których nigdy nie widziałem na serwerze, zacznijcie grać, wtedy komentujcie.

Teraz odnośnie podania.

Jestem na NIE, wyraźnie zaznaczam, że nie przestrzegasz regulaminu, łamiesz go w kilku punktach kilkukrotnie, nawet jak Ci daję bana, wracasz i robisz notorycznie to samo, ban powinien Ci przemówić do rozsądku. W dodatku prosisz graczy z serwera o pozytywne komentarze, w taki razie ja proszę o odrzucenie podnia bo możliwe że te komentarze które są na tak są od tych osób które prosił o pozytywa.

Zacznij od zapoznania się z regulamien i zacznij spełniać punkty zawarte w nim, to możemy rozmawiać.

Jeszcze raz jestem na NIE WIELKIE NIE !!!

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...