Gość Guest Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Mam propozycje co do nowej klasy dość banalnej. Nazwa : Obrońca ( moze byc inaczej ) Staty : Int : 0 Hp: 50 Obr: 80 Speed: 40 Broń : Krowa/m3 pistolety : usp/glock granaty : smoke x1 , he x1 , flesz x1 Bonusy : 15 dmg z korwy / lekko zwiekszone dmg z m3 / szansa na wyrzucenie broni 1/12 Mam nadzieje ze wyjedze na srv ;p bo klasy sie nudza ;d a ta klasa nie jest jakos za silna ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Nawet spoko klasa jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 na Nie 15 dmg ? jest od tego taki perk za dobra klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 +15 Dmg z Krowy Nie przesadzajmy. +5 By Wystarczyło. +15 Dmg = NIe +5 Dmg = Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 10 dmg i stoi. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 +15 Dmg z Krowy Nie przesadzajmy. +5 By Wystarczyło. +15 Dmg = NIe +5 Dmg = Tak Jestem tego samego zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 na Nie 15 dmg ? jest od tego taki perk za dobra klasa No wlasnie jest taki perk. " sekret krowy " sporo jest perków powiązanych do klasy... tajemnica generala > general itp. Ten perk bybly czastka obrancy. +15 Dmg z Krowy Nie przesadzajmy. +5 By Wystarczyło. +15 Dmg = NIe +5 Dmg = Tak Ale mi tez przesada ^,- a może przesada nie jest klasa " smierc " 5 dmg + int czyli 400 inta = 40 dmg. ladcznie 45 dmg + klan 15 dmg = 60 dmg + platyny 32 dmg = 92 DMG ! nie jest to przesada. ? te 15 dmg nie bd az tak odczuwalne. chyba że znajdziemy jakiś " kompromis " i bd 5 dmg + int 20 inty = 1 dmg Bo tak z tym 5 dmg to sensu nie ma robienia owej klasy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Mnie się to nie podoba na NIe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 15 dmg? Liczac ile ammo mamy w krowie to przesada. Jeszcze dodac do tego wyrzucenie broni.... 5dmg moze byc nie wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 15 dmg? Liczac ile ammo mamy w krowie to przesada. Jeszcze dodac do tego wyrzucenie broni.... 5dmg moze byc nie wiecej. Zgadzam się z EDKIEM. 5 dmg w zupelności starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Zgadzam się z EDKIEM. 5 dmg w zupelności starczy Zgadzam się z tobą broda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 16 Października 2013 Administrator Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Jak będę robił poprawiony balans klas, myślę że wezmę pod uwagę tą klasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Października 2013 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Wyjaśnione.Zamykam w celu uniknięcia spamu. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi