Reprezentant Napisano 13 Października 2013 #80142 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Nick: Reprezentant Skilla Wiek: 17 Staż na forum: Od Kwiatnia tego roku Czas spędzony na forum: Dużo. Doświadczenie w ocenianiu: Myślę , że spore. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak (SSy , i takie tam) Dlaczego Ty?: Jestem pomocny i myślę że ogarnę . Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: W miarę możliwości aktualnie to 2-3h pozdrawiam . :> Dla Ojciec : to przedstaw jakieś dowody bo nie ma żadnej swojej sieci, a na forum jestem codziennie nie wiem czemu mam tylko 14h jak wcześnmiej miałem ponad 3 tyg może dlatego że ipb wgrali i od nowa jest. Procentowy Dla twojej wiadomości na forum jestem codziennie więc nie wiem w czym problem . a że chcę wam pomóc to jeszcze pretensje masz . Hah, jedna osoba napisała jakieś bzdury i każdy to samo pisze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80146 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Jestem na nie - Czas na forum - Masz swoją sieć - okłamałeś mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80159 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Jestem na NIe, nie jesteś aktywny na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80165 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Na Nie - Mało godzin na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80169 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Niestety na nie, nawet 1d nie masz online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 13 Października 2013 Autor #80171 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Teraz widać kto serio czytał całe podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80177 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Neutral.Dużo niejasności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Października 2013 #80222 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Pojawiasz się tylko wtedy, gdy jest otwarta jaka kolwiek Rekrutacja... Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 13 Października 2013 #80223 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Ledwo rekru została otwarta już jesteś wielce aktywny a jak jest zamknięta to Cię nie widać na forum i mało przesiedziane na forum , też mogłem mieć przed zmianą 3 tyg no i? . Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 14 Października 2013 #80330 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jestem na NIE. Mało siedzisz na forum, pojawiasz się kiedy jakaś rekrutacja jest otwarta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80341 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Na nie, bardzo mała aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80418 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Za mało jesteś na forum .. Jestem na nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80438 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi