Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80036 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Mam problem tego typu, że nie mogę odszukać ssó-w mimo tego że przeszukałem całego cs-a... Lub mi ich admin nie zrobił.. a chciał bym dostać ub bo gram na serwerze od kilku mieś i miło mi sie na nim spędza czas miałem raz ss-y i nie było takiego problemu.. Proszę o pozytywne rozpatrzenie tego postu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80039 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 bez ss`ów nie ma ub ! Poszukaj dobrze gdzies musza byc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80041 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Pierwsze co masz zrobić to dostosuj się do wzoru . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80042 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 wydaje mi sie że admin mi nie zrobił ssó-w bo ich nie mam mam tylko stare;/ jeśli grasz oszalałeś jest adminem to zapytajcie jego czy zrobił na 100% bo chodzi oto że dostał dwa skany w główkę na dl:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80048 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 po 1 Dostosuj sie do wzoru. Po 2 bez ss nie ma ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80049 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Admin ci zrobił ss .....przeczytaj to powinno pomóc http://multi-head.pl/index.php?/topic/13917-gdzie-szuka%C4%87-ss/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Października 2013 #80062 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi