Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79808 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Nick: OJCIEC PABLITO Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Bdb. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 3 lata Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/OJCIEC%20PABLITO/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!: Jestem ogarnięty, ogarniam adminowanie, ten kto wiedział , że miał admina na bf2 to wie to bdb, wiem , że od tamtego podania nie minęło 2 tygodnie, ale muszę dostać tego admina, ponieważ dzisiaj rano np. gram sobie spokojnie, a tu jakiś aim wchodzi na serwer i przez niego wszyscy zaczęli wychodzić. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4h Kontakt: steam- OJCIEC PABLITO | Multi-Head.Pl Myślę, że weźmiecie pod uwagę to, że bardzo mi na tym zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Października 2013 #79811 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Powód; Oczekaj 2 Tygodnie, od napisania następnego... Nie piszemy po 4 Dniach Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361918 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 200 LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi