Guest Guest Posted October 10, 2013 Witam, Mam na imię Patryk, 18 lat, mieszkam w Elblągu.Gram w cs ok-4lata z przerwami. Interesuje się boksem, piłką nożna, Plastyka(Bawienie się w glinie) i muzyką (Hip-Hopem/Reggae). NIe słucham hip-hopu typu CHADA, WGW, Peja, TD wedługo mnie to szajs ponieważ rapują a zbyt popularnym temacie (o życiu). Wole raczej Łona, Ostr, Trzeci Wymiar, Medium. Kiedyś chodziłem na zajęcia plastyczne zdobyłem 1 miejsce w konkursię europejskim(było ze mną ok 5 osób na 1miejscu uczestników było ponad 200) i 2 miejsce w konkursię Wirmińsko-Mazurskim. Trenuje Boks od miesiąca chwilowo jeszcze nie mam żadnych osiągnięć. :] Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted October 10, 2013 Cześć. Życzę miłej gry Share this post Link to post Share on other sites
Varg 46 Posted October 10, 2013 Siemka Ciekawe zainteresowanie, sam zamierzam pobawić się w garncarstwo trochę Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted October 11, 2013 Witaj... to pewnie na ciebie teraz Kliczko sięprzygotowuje Powodzenia ! Share this post Link to post Share on other sites