Skocz do zawartości

TERRORMACHINE/// wh na dd2 server

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick cheat`era: TERRORMACHINE

Godzina, data zdarzenia:dzis okolo 15:40

Mapa:dd2

Serwer:dd2

Link do demka: http://speedy.sh/AenFh/dust2.dem

STEAM_ID/IP cheat`era:"TERRORMACHINE" 38298 STEAM_0:0:37283630

Uzasadnienie: Niestety nie moge rozpakowac zadnego dema na swoim komputerze. Link dema mam od 777 za co dziekuje. Widzialam tylko na zywo jedna akcje przez przypadek bo mnie zabil, okolo 15:40 zeskanuje z deolnego trupa na srodek przy bramiee na bs"b". Przymierzy w sciane i strzeli w glowe. Ta jedna akcja jest zadziwiajaca i chcialam sprawdzic okolo 10 min jego gry ale jak mowilam nie moge. Prosze wiec o to adminow i ogranych graczy by sie wypowiedzieli po obejrzeniu dema na temat gry delikwenta. Pozdrawiam.

Napisano

Szkoda ,że nie ma rozpisanych czasów , ale demo zostanie sprawdzone .

Edit: Demo obejrzałem Terromachine wchodzi na serwer 14;55 .

Czasy

16,53 - Celownik ustawia sobie na model i skanuje, mimo tego że niema takiej możliwości aby widzieć przeciwnika.

17,00 Idealne skany w przeciwnika ( poprawianie pozycji )

21,00 Wszystkie skany celne , no może nie wszystkie ale 90%.

Do tego zauważyłem częste zatrzymywanie się w czasie gry ( czyżby on/off w celu rozejrzenia się po mapce ?)

W sumie jak dla mnie to jest wystarczające , aby zbanować gracza za wh/esp , mimo tego że jest brane pod uwagę tylko 10 minut gry podejrzanego.

Dodam też , że Terromachine został zbanowany na BL/AC (wiem nie współpracujemy z nimi , ale to tak dla pokazania że ma już za uszami :) )

Proszę członków UBT o przeanalizowanie dema i wyrażenia swoich opinii.

Napisano

Gracz na pewno nie jest czysty (wg mnie) gdyż:

-W 16:53 do 16:58 jego skany są bardzo celne ;) Tak jakby skanował Według linii :)

-20:48 gracz już celownikiem namierza ale się boi że go może zabiją.Więc pierw wrzuca flesha a potem wyskakuje i w to miejsce gdzie mierzył zaczął strzelać.

I ma też minimalne przerwy na być może wyłączenie bądź włączenie.

Dla mnie gracz do zbanowania.

Napisano

Niektóre, akcję wręcz dziwne, a niektóre normalne... według mnie trudno stwierdzić, lecz duże podejrzenie budzą we mnie owe przerwy, po których sposób skanowania/celowania zmienia się wyraźnie. 

Możliwe, że gracz używa wspomagaczy, ale nie mówię, że na pewno - takie jest moje zdanie co do tej sprawy.

Napisano

Twój nick podczas gry:TERRORMACHINE

Godzina, data zdarzenia: dziś,koło 15:40

Mapa:dd2

STEAM_ID / IP: 89.70.137.140

Uzasadnienie:

Pierw Co do BL,AC zostały napisane odwołania,przedwczoraj.Z Bl zostanę odbanowany ponieważ musi zagłosować tylko sedzia głowny.(inni oddali głos jako uniewinnienie) Na Ac też napisałem odwołanie i rozmawiałem z kilkoma osobami także nie bedzie problemu.

15:40- Nie mogłem przycelowac w głowe jak skanowałem w jedno miejsce jeszcze jak gracz wbiegał przez brame.Dostał głowę bo wszedł pod skana.

16:53 - chodzi pewnie o celownik "po modelu" fakt stał ziome za bramą,lecz chciałem uciekawe ale zostałem zblokowany z prawej strony a celownikiem po prostu przejechałem po ścianie. (ogólnie nie wiem gdzie tu widać wh)

17:00-Przecież słychać jak wbiegają na dłógą długą chciałem zeskanować,bo przez tą ściane strzały przechodzą praktycznie w 100%.

21:00- To jest akcja gdzie gościa zabiłem skanem z ak. Skanowałem i pokazywały się obrażenia. po 16 czy 20 więc pokusiłem się o full-auto.

"DO TEGO ZOBACZYŁEM ,ŻE ZATRZYMUJE SIĘ W CZASIE GRY JAK CHCIAŁ ZOBACZYĆ KTO GDZIE JEST"---- Co do tego zatrzymywałem sie bo pisałem z a** na steamie i odpisywałem. Jakieś jeszcze akcje ? Wyjaśnie wszystko jakieś demka czy rozpiski śmiało. A i prosze żeby nie udzielały się osoby które grają pół roku na głośnikach bo zlewam wasze zdanie. Tzw "głuchy pień"  Przez 30 min demka wyjmujecie mi z rekawa 3 rozpiski. *.*

Napisano

potwierdzam, że TERRORMACHINE pisał ze mną w tych godzinach na steamie ;>

długo gra więc ogarnia i tyle :)

Nie wypowiadaj się w dziale UB Team. Upomnienie /BounDer

Napisano

Witam po ogladaniu paręnaście razy te demko wynika ,że gracz potrafi skanować a nie jak parę osób podało wh u tego gracza

-W 16:53 do 16:58 jego skany są bardzo celne <<< co do tego celne w brzuch lub w noge :D no ciekawe jeżeli to wh to celuje automatycznie w głowę:P przy nacisnieciu kursora myszki :P 

20:48 gracz już celownikiem namierza ale się boi że go może zabiją.Więc pierw wrzuca flesha a potem wyskakuje i w to miejsce gdzie mierzył zaczął strzelać.<<< Rasta poprzez granie mixów powinneś się przyzwyczaić do skanów własnie w tym miejscu ;P

Jak dla mnie gracz czysty....

Napisano

Te akcje to typowe skany na długiej. Zresztą dwa,po których zabija,bardzo podobne,wykonywane seriami,bez zawahania. Różnią się od siebie tym,że w pierwszym od razu siadła głowa,a w drugim wykończył przeciwnika po wcześniejszych strzałach i ukazaniu się obrażeń. Żadnej zmiany w skanowaniu/celowaniu po przerwach też nie dostrzegłem (Neymar Jr. , lejesz wodę,jak na sprawdzianach z treści lektury na lekcji języka polskiego,bazując na samym streszczeniu czy mi się wydaje?:) ). Na podstawie tego demka uważam,że gracz nic nie miał.Mógł wzbudzić podejrzenia,ale na bana na pewno nie zapracował. Poczułem się bardziej odpalony,gdy niedawno sprzedałem Conscowi bańkę przez dwie ściany z awp przy pierwszym skanie,po chwili dodając kolejną:)

Napisano

Wydaje Ci się :-o oglądałem demko gadajac przy tym z 777. Napisałem jak uważam i tyle :-D

Przyznaj, że niektóre akcje na prawdę są podejrzane.

A co do gracza to mówiłem, że nie mogę określić czy czegoś używa czy nie.

Mam co do tego demka mieszane uczucia...

Napisano

Wiem że nie współpracujemy z AC itd. ale kolega ty masz ostro czerwono na banid ale wydaje mi się że gracz jest czysty.

Napisano

Neymar temat nie dotyczy Hapka i jego niezdecydowania, kolejny spam i będą ostrzeżenia. Ma prawo zmienić zdanie a Tobie nic do tego. Nadgorliwość gorsza od faszyzmu.

Napisano

Wiele razy sprawdzałem tego gracza bo dużo osób spamowało na u@, że odpalony. Moim zdaniem TERROR ogarnia, długo gra wie gdzie mniej wiecej ludzie kampia i może stąd te dziwne skany.

Napisano

po obejrzeniu demka widziałem że skanuje miejsca gdzie mogą ludzie kampić może skany celne tylko jak by coś miał by nie waił w brzuch czy nogi przy wiekszości z tych skanów - po takim stażu gry jaki posiada TERROR myślę że duża część z Was też by tak ogarniała... dalej żeby był odpalony to więcej akcji by się wychaczyło a nie tylko 2 z filmiku pół godz. jak dla mnie czysty

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...