Gość Guest Napisano 9 Października 2013 #78890 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Data i godzina: Dzisiaj 4:07 Nick admina/gracza, który zawinił: 143 dzien Dowody: Amxbans. Świadkowie: Ci co byli na serwerze. Uzasadnienie: Wcześniej grałem i pisałem, " co za pizda" i wgl ale ja zawsze pisze na zarty no to dostałem bana na 30 Minut, po banie wróciłem na serwer i w pierwszej rudzie ziomek miał AWP to napisałem "z tyłka masz ta AWKE xD" mineło 10 min i nic nie pisałem po chwili wbił na serwer i nawet tego nie widział i mnie zbanował na 1 dzień, ale jak on nie raz po mnie jezdzi nie raz tak było to nic nie ma. //Nieuzasadniona skarga - Ostrzeżenie / LOVO`ley D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Października 2013 #78891 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Ban na 30min za: http://fotowrzut.pl/tmp/upload/5OKRRNGJ22/2.jpg Ban za zachętę za: http://fotowrzut.pl/tmp/upload/5OKRRNGJ22/3.jpg Z tym jeżdżeniem po tobie to już na fantazji poleciałeś,chłopcze. Rozpacz. Dałem ci czas na odpoczynek,ochłonięcie i opanowanie swoich emocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2013 #78893 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Na 1 dzień chyba smieszny jesteś, a z wyzywaniem to może nie prawda? nie mam dowodów mogłem wtedy zrobić ss'y bo to prawda . -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Października 2013 #77054 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Tak,na jeden dzień,za żenadę,którą widać na drugim zrzucie. Gdybyś wykazał skruchę i przyznał się do błędu,byłbym skłonny skrócić tego bana. Wczoraj widzieliśmy się pierwszy raz na serwerze, więc nie powinieneś mieć problemów z pamięcią i musisz kojarzyć mniej więcej godzinę mojego rzekomego wyzywania. Masz HLTV, możesz zrobić screen'a i podesłać tutaj. Tyle że jest to niemożliwe,ponieważ bezczelnie kłamiesz i wymyślasz. Niepotrzebnie jeszcze bardziej się pogrążasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2013 #77051 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Ban jak najbardziej słuszny. Ciesz się, że nie trafiłeś na mnie bo za takie obelgi odpocząłbyś tydzień od serwera. A za nieuzasadnioną skargę należy się ostrzeżenie na forum. Proszę moderatora o przyznanie punktu. / Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi