Skocz do zawartości

Skarga.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina: Dzisiaj 4:07

Nick admina/gracza, który zawinił: 143 dzien

Dowody: Amxbans.

Świadkowie: Ci co byli na serwerze.

Uzasadnienie: Wcześniej grałem i pisałem, " co za pizda" i wgl ale ja zawsze pisze na zarty no to dostałem bana na 30 Minut, po banie wróciłem na serwer i w pierwszej rudzie ziomek miał AWP to napisałem "z tyłka masz ta AWKE xD" mineło 10 min i nic nie pisałem po chwili wbił na serwer i nawet tego nie widział i mnie zbanował na 1 dzień, ale jak on nie raz po mnie jezdzi nie raz tak było to nic nie ma. 

//Nieuzasadniona skarga - Ostrzeżenie / LOVO`ley D.

Napisano

Na 1 dzień chyba smieszny jesteś, a z wyzywaniem to może nie prawda? nie mam dowodów mogłem wtedy zrobić ss'y bo to prawda . -,-

Napisano

Tak,na jeden dzień,za żenadę,którą widać na drugim zrzucie. Gdybyś wykazał skruchę i przyznał się do błędu,byłbym skłonny skrócić tego bana. Wczoraj widzieliśmy się pierwszy raz na serwerze, więc nie powinieneś mieć problemów z pamięcią i musisz kojarzyć mniej więcej godzinę mojego rzekomego wyzywania. Masz HLTV, możesz zrobić screen'a i podesłać tutaj. Tyle że jest to niemożliwe,ponieważ bezczelnie kłamiesz i wymyślasz. Niepotrzebnie jeszcze bardziej się pogrążasz.

Napisano

Ban jak najbardziej słuszny. Ciesz się, że nie trafiłeś na mnie bo za takie obelgi odpocząłbyś tydzień od serwera. A za nieuzasadnioną skargę należy się ostrzeżenie na forum. Proszę moderatora o przyznanie punktu.

/ Zamykam

• Odpowiedzi 4
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...