Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78682 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Nick:karmazynowa broda Wiek:14 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem Adminem na wielu serwerach i ogarniam Adma Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie: chyba z 3,4 lata Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Niestety coś mie nie chce to odpalić, ale wierzcie mi że mam duuuuużo godzin. Dlaczego TY .!: Jestem dobrym i doświadczonym Adminem. teraz prawie nigdy nie ma Adminów na serwie i jest pełno cziterów a gram codziennie, o serw przypadł mi do gustu. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok 2 godz. Kontakt: Steam, GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Października 2013 #78687 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Nie grywam , zbyt często na COD 800 , ale pozwolę sobie na wypowiedź . Jestem na nie , ze względu na to ,że masz 14 lat . W kryteriach jest , że admin musi mieć ukończone 16 . Do tego ostrzeżenia na forum. Tylko nie odbierz tego tak , że jak masz 14 to jesteś gorszy czy coś. Powodzonka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78690 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Tak... popieram Lovka. Nie spełniasz wymagań jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78737 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 czemu jest wiek taki dla was ważny??? Ja tego nie rozumiem, bo co to za różnica czy się ma 14 czy 16??? A jestem niezłym Adminem i dajcie mi chociaż szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78740 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Temu, bo ***** nie ogarniesz... tak na przyszłość nie przeklinamy na forum - bez konsekwencji // ProSatanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78747 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Jestem na Nie;* -brak wymagań -nie piszę się wogóle żadnego posta kiedy składasz admina . -SkejtowskY weź ogarnij troszke kulturę bo chłopak stara się chciał sprubować a ty odrazu z wugaryzmami do niego za to 10% powinieneś dostać tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78753 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 "Sprubować" powiadasz? ***** mać, ortografia ludzie... nie przeklinamy na forum - bez konsekwencji // ProSatanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 8 Października 2013 #78754 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Powód : Wiek Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi