Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78507 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Data i godzina:20:04 , 07.10.13r. Nick admina/gracza, który zawinił:Maxi King Dowody:Nie bardzo przyda się jakiś dowód . Świadkowie:No jacyś się znajdą . Uzasadnienie:Gram Sobię na mapce de_eldorado , a po chwili dostaję bana za skan przed 7 sekundą . Po 1 primo była 9 sekunda i dopiero uderzyłem , a po 2 jak zwykle zwraca uwagę tylko na mnie , a na innych którzy skanują odrazu nie. Moim zdaniem powinien stracić admina na jakiś czas bo to nie pierwsza taka sytuacja . //Jestes nowym graczem , tym razem nie dostajesz % za skargę bez dowodów / LOVO`ley D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78511 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Skarga bez dowodu to nic... czekamy na dowód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Października 2013 #78514 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Skarga bez dowodów od razu powinna być zamykana i nagradzana % dla autora! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78516 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Wiec czekamy na dowody typu demko/ss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxi King Napisano 7 Października 2013 #78522 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 kolego zabiłeś z awp przed 7s ponieważ trzymałem he i miałem piękne odliczanie czasu..... z mojej strony to wszystko dziękuje za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78524 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Jeżeli admin twierdzi że była taka sytuacja z he a ty za bardzo nie masz co do tego dowodów to ban słuszny i Zamykam // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi