Guest Guest Posted October 7, 2013 Data i godzina:20:04 , 07.10.13r. Nick admina/gracza, który zawinił:Maxi King Dowody:Nie bardzo przyda się jakiś dowód . Świadkowie:No jacyś się znajdą . Uzasadnienie:Gram Sobię na mapce de_eldorado , a po chwili dostaję bana za skan przed 7 sekundą . Po 1 primo była 9 sekunda i dopiero uderzyłem , a po 2 jak zwykle zwraca uwagę tylko na mnie , a na innych którzy skanują odrazu nie. Moim zdaniem powinien stracić admina na jakiś czas bo to nie pierwsza taka sytuacja . //Jestes nowym graczem , tym razem nie dostajesz % za skargę bez dowodów / LOVO`ley D. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted October 7, 2013 Skarga bez dowodu to nic... czekamy na dowód. Share this post Link to post Share on other sites
Trik3r 623 Posted October 7, 2013 Skarga bez dowodów od razu powinna być zamykana i nagradzana % dla autora! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted October 7, 2013 Wiec czekamy na dowody typu demko/ss. Share this post Link to post Share on other sites
Maxi King 60 Posted October 7, 2013 kolego zabiłeś z awp przed 7s ponieważ trzymałem he i miałem piękne odliczanie czasu..... z mojej strony to wszystko dziękuje za uwagę. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted October 7, 2013 Jeżeli admin twierdzi że była taka sytuacja z he a ty za bardzo nie masz co do tego dowodów to ban słuszny i Zamykam // Share this post Link to post Share on other sites