Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78353 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Siemanko! Mam taki problem ze gdy dostaje ss'y nie mam ich w folderze nw co jest , szukałem w google i nie było , dlatego jak dostane ss'y to nie dostane UB pewnie bo ich nie bd jak mozę ktoś wie gdzie indziej się zapisują to proszę o pomoc , jak coś to mam Win 7 . Dziekuje i Pozdro trzy6zero[!] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78357 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Valve/steam/steamapps/common/csstrike Jak się pomyliłem to sorka z głowy pisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78582 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Dodam ze dopiero w piątek będę posiadał steama, Ale wielkie Dzieki ;D Inna pomoc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 8 Października 2013 #78594 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Nejmer trochę bezsensu pomoc, przecież on nie napisał że chce na steam. Mniejsza... Najlepiej gdybyś np w wyszukiwarce plików wpisał nazwę mapy na której były ssy robione. Wtedy na pewno znajdzie, a raczej powinno, bocie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi