Kenpachi Zaraki Napisano 6 Października 2013 #78174 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Witam , jak w tytule mam propozycję aby H@ oraz pozostałe osoby które mogą to robić pisały w podaniach dlaczego taka a taka osoba nie została przyjęta lub została przyjęta na stanowisko na które składałą podanie , oprócz tego napisu że Twoje podanie zostało odrzucone . W wielu przypadkach mogło by to pomóc osobom ponieważ wiedzieli by dlaczego decyzja była taka a taka . Pozdrawiam Kenpachi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78184 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jestem za np: nie zostalem przyjety bo i wymieniasz tak samo za co zostal przyjety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78195 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 ja również za Na pewno takie coś się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78198 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Myślałem, że wolicie żyć w niewiedzy niż usłyszeć (przeczytać) kilka przykrych słów, jeśli jednak wolicie, nie widzę problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 6 Października 2013 Autor #78199 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Zależy od osób . Ja osobiści wolę wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 6 Października 2013 #78207 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Również jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78215 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jak najbardziej za będę wiedział co poprawić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78218 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Z mojej strony zapewniam Was, że każda decyzja będzie uzasadniona. Decyzja, którą ja podejmę. Za resztę odpowiadać nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78342 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 No za,za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 7 Października 2013 #78362 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 W takim razie z mojej strony również możecie oczekiwać powodu dla którego podanie nie zostało przyjęte:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Października 2013 #78474 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Jestem jak najbardziej za, chciałbym usłyszeć co powiecie w moim podanku gdy będzie zaakceptowane bądz odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78531 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Jestem za... Sądzę że osoby powinny wiedzieć co mają według osób które mają władzę do poprawy... Gracz może napisać wszystko nawet skłamać i to nie zawsze możę być powodem odrzucenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78583 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ja również jestem za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 8 Października 2013 #78596 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Tak! Taka opcja da temu który złożył podanie wiele do myślenia, i nieważne czy zostanie ono odrzucone czy też nie. za, za za, za za za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78614 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ja równieź jestem za, dobry pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Października 2013 #78667 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 h@ wyraziło swoją opinię na ten temat , jak i również inny użytkownicy , więc zamykam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi