Guest Guest Posted October 6, 2013 Twój nick podczas gry:M4TU$!4|< Godzina, data zdarzenia:13:47 6-10-2013 Mapa:jail_akd_snowday STEAM_ID / IP: 87.205.55.127 Uzasadnienie:Dostalem bana za FK a zadnego nie bylo ,dalem polecenie chodzenia za mna i dla zmyly rysowalem marker i poszli za markerem i ich zabilem . Nic nie mowilem o chodzeniu po markerze. a marker biegl do jednej bramki a ja do drugiej poszlem Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted October 6, 2013 Na ile ban ? No i jak to udowdnisz że nie było inaczej ? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted October 6, 2013 Na ile ban ? No i jak to udowdnisz że nie było inaczej ? ban na 30 minbylo z 15 graczy na serwie i mozecie jakies nagrania zobaczyc czy co salbo zapisy z serwera gametracker pewno cos nagrywa czy co Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted October 6, 2013 Hmm z tego co wiem to nie TopScan tylko ktos inny, przeczytaj sobie konsole . 30 min to mało ochłoniesz i wejdziesz . /close Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted October 6, 2013 sory bo topscan mial do mnie pretensje ale dont wase the time banwal sory topscan Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted October 6, 2013 Po pierwsze nie masz dowodow Po drugie sprawdź amxbans http://mh.mybans.eu/ban_list.php po trzecie ban był słuszny bo przy tej sytuacji co napisałeś nie było żadnego FK ale przy następnej był zrobiłeś FK na mnie i na graczach. Ciesz sie ze tylko na 30 min bo 1 godz powinieneś dostać. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted October 6, 2013 Ban słuszny /Zamykam. Share this post Link to post Share on other sites