kolodziej Napisano 5 Października 2013 #77946 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 nick: kolodziej godzina 19:10 mapa DD2 serwer only dd2 Admin 7 nie słusznie dał mi 2 bana na 1 dzień za niby odczekanie bana prosze o ub bo chce wrucic do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77948 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Hmmm nie słusznie ? Dostałeś bana na 3h za kulturę po czym wszedłeś na serwer po 2-3 minutach , więc dostałeś na 1 dzień , Nie wyzywaj więcej graczy nawet tych którzy są twoim zdaniem odpaleni , bo to admin stwierdza czy gracz gra czysto czy nie. Tyle ode mnie. pozdrawiam ps. zdejmuje ci tego bana na 1 dzień , ale ostatni raz wszedłeś na aktywnym. ( musisz odczekać te 3h za kulturę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolodziej Napisano 5 Października 2013 Autor #77951 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Chciałem się dowiedzieć dlaczego tak ostro mnie potraktowałeś. dobra Siemaneczko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Października 2013 #77978 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Jeżeli wyjaśnione, to.. // Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi