kolodziej Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 nick: kolodziej godzina 19:10 mapa DD2 serwer only dd2 Admin 7 nie słusznie dał mi 2 bana na 1 dzień za niby odczekanie bana prosze o ub bo chce wrucic do gry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Hmmm nie słusznie ? Dostałeś bana na 3h za kulturę po czym wszedłeś na serwer po 2-3 minutach , więc dostałeś na 1 dzień , Nie wyzywaj więcej graczy nawet tych którzy są twoim zdaniem odpaleni , bo to admin stwierdza czy gracz gra czysto czy nie. Tyle ode mnie. pozdrawiam ps. zdejmuje ci tego bana na 1 dzień , ale ostatni raz wszedłeś na aktywnym. ( musisz odczekać te 3h za kulturę ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolodziej Posted October 5, 2013 Author Share Posted October 5, 2013 Chciałem się dowiedzieć dlaczego tak ostro mnie potraktowałeś. dobra Siemaneczko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trik3r Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Jeżeli wyjaśnione, to.. // Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...