Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77857 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Nick:.'Steafler~[*] Wiek:15(Za niedługo 16) Doświadczenie (w byciu adminem):Miałem admina kilkakrotnie i miałem własną serwerownie. Znajomość AMXX (W skali 1-10):9/10 Staż w CS-sie:3lata Steam / NonSteam:Narazie Ns , ale jestem w trakcie kupna Cd-Key Dlaczego TY .!:Jestem osobą ogarniętą umiejącą zająć się serwerem , pomocną , chciałbym jeszcze bardziej rozkręcić serwer i pomóc wielu młodym graczom , ale także zwalczyć odpalonych graczy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Mógłbym nawet siedzieć cały dzień , jednakże 4/6 godzin myśle , że starczy. Kontakt:Priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 5 Października 2013 #77859 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Przykro mi ale jestem na Nie.Podstawa to mieć 30 godzin na serwerze a ty tyle nie masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77860 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Jestem na nie. -brak steam -wiek -przegrane 7h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 5 Października 2013 #77861 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 A ja jestem na NIE. -Nie znasz regulaminu -Nie spełniasz wymagań -Konto dla podania -Kto Cię zna? Pewnie nikt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77862 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Nie, za mało przegrane na serwerze, 1 post i 20 minut na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77864 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Jestem na NIE - NS - Mało godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 5 Października 2013 #77880 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 za mało godz. przegranych, ns, wiek // zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 5 Października 2013 #77881 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi