Guest Guest Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Nick:.'Steafler~[*] Wiek:15(Za niedługo 16) Doświadczenie (w byciu adminem):Miałem admina kilkakrotnie i miałem własną serwerownie. Znajomość AMXX (W skali 1-10):9/10 Staż w CS-sie:3lata Steam / NonSteam:Narazie Ns , ale jestem w trakcie kupna Cd-Key Dlaczego TY .!:Jestem osobą ogarniętą umiejącą zająć się serwerem , pomocną , chciałbym jeszcze bardziej rozkręcić serwer i pomóc wielu młodym graczom , ale także zwalczyć odpalonych graczy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Mógłbym nawet siedzieć cały dzień , jednakże 4/6 godzin myśle , że starczy. Kontakt:Priv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vEq.! Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Przykro mi ale jestem na Nie.Podstawa to mieć 30 godzin na serwerze a ty tyle nie masz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Jestem na nie. -brak steam -wiek -przegrane 7h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenpachi Zaraki Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 A ja jestem na NIE. -Nie znasz regulaminu -Nie spełniasz wymagań -Konto dla podania -Kto Cię zna? Pewnie nikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Nie, za mało przegrane na serwerze, 1 post i 20 minut na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Jestem na NIE - NS - Mało godzin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProSatanek Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 za mało godz. przegranych, ns, wiek // zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProSatanek Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...