Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78888 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Panowie ! Wasze wypowiedzi odnośnie aktywności na forum i ewentualnych zmian związanych z kryteriami obgadujecie w "Pogawędkach", a nie tutaj. To jest podanie o admina i możecie tutaj podać powód dla którego kandydat ma zostać przyjęty lub nie, a nie spamować i tylko bez sensu zaśmiecać mu podanie. Kiedyś też składaliście podania i czy byłoby wam wtedy miło, że z waszego podania zrobiono "debatę" ? Bardzo proszę o zaprzestanie piasania zbędnych komentarzy, bo jest to po prostu nie na miejscu. Wasze zdanie na temat przyjęcia Zew'a już znamy, a o przyjęciu będzie decydować h@ A co do podania, to proponuję okres próbny, bo chociaż jestem na TAK z powodu dużej ilości przegranych godzin, to ważna jest również aktywność na forum, którą musiałbyś naturalnie poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2013 #79046 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Jestem na TAK wymagania spelnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2013 #79079 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Jestem jak najbardziej na tak! chłopak jest ogarnięty i myślę, że ma dość doświadczenie, aby dostać adma Gram z nim często i uważam, że mielibyśmy miłego i dobrego admina Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 11 Października 2013 #79545 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Odświeżam podanko , proszę o wypowiedź i . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79733 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Z mojej strony pozytywnie. Często go widuję i wydaje się być ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80073 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 ref... za autora / Spam = ostrzeżenie / Consecuente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80445 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 To podanie jest moim zdaniem zbyt długo nierozstrzygnięte. Przedstawiam tutaj listę za i przeciw: ZA: 1. OJCIEC PABLITO 2. SkejtowskY 3. Tarski 4.BadBoy 5.eryk holeryk 6.Why so//SERIOUS 7.Edward 8.TiGeR 9.LOVO`ley D. 10.rsn. 11.JackIsBack 12.HOW !? 13.rzulf 14.Made In Wietnam 15.SLODZIAK 16.koniec 17.good kid m.A.A.d. city Przeciw: 1.cappa 2.sensej huligan Podanie ciągnie się i ciągnie, może to pora, żeby w końcu podjąć decyzję? Chłopak już długo się naczekał. Prosiłbym o decyzję H@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #80886 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi