Nataliaa. Napisano 3 Października 2013 #76933 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Nick: Nataliaa. Wiek : 14 Data rejestracji na forum: 26 września 2013 Czas spędzony na forum: 4h 37m Doświadczenie w ocenianiu: 7,5/10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie, nigdy. Dlaczego Ty?: Staram się o tą posadę , ponieważ mam już pewne doświadczenie. Kilka razy byłam BL lub jak kto woli Ub Team. Potrafię rozpisywać demka i rozpoznać modyfikowane ssy od czystych. Czasami widzę na serwerze, że w grze przeszkadza cheater. Z własnego doświadczenia wiem , że to jest bardzo denerwujące. Zapoznałam się z regulaminami i znam taryfikator kar. Jak widać interesuję się ogółem CS'em i znam prawie wszystkie rodzaje cheatów i ich zastowanie.Każdy wie nie zawsze jest człowiek z tą rangą co mógłby sprawdzić demka i ssy, dlatego uważam, że mogę się przydać. Może mam mało postów , ale myślę, że można to nadrobić. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Wchodzę codziennie , chyba , że czasami coś wypadnie Coś od siebie: Nazywam się Natalia. Mam 14 lat. Mieszkam w Anglii. Interesuję się muzyką, sportem i parkourem Gram od tygodnia na waszej sieci. Najczęściej na JailBreak'u, Only DD2 i Cod Mod 800 lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 3 Października 2013 #77058 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 jestem na TAK znam ją z serwa i z tsa(+) sprawdzała ze mną raz ssy i bez błędnie:) (+) doświadczenie ma:) - łatwo można sprawdzić;p (+) aktywność na forum - można poprawić - zwykły gracz nie ma za bardzo jak nabijać tych postów - wiem z doświadczenia;p i co ważniejsze konto nie powstało tylko dla podania:) więc też duży + myślę że przyda nam się jeszcze ktoś kto ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #76284 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem na TAK +Doswiadczenie +Miła/Ogarnieta Da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #76286 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 jestem na nie moim zdaniem jestes stanowczo za mloda Wielkie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #76287 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem na nie ponieważ jesteś za młoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andoy Napisano 4 Października 2013 #76269 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 dziewczyno w tym wieku powinnaś jeszcze conieco lalkami sie bawić... - NIE- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #76275 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem na TAK ogarnie posadę. Miła jest. Podanie mnie przekonało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77077 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Czemu Wy patrzycie na wiek? Równie dobrze 12-latek może być bardziej ogarnięty od wielu innych, starszych. Ja jestem na tak, poradzi sobie, stara się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77084 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 na tak aktywna miło sie gada ogarnie na wielki tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77088 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem na nie ! Jesteś z nami nie długo I jesteś za krótko na forum.Masz 16 postów ! Z nami też nie jesteś dosyć długo. I proszę h@ aby przy podejmowaniu decyzji nie brać pod uwagę jej płci ! I aby Natalia nie podlizywała się przez ten czas h@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77117 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Nie czepiajcie się wieku iż jupiczek też nie spełnia wymagań wiekowych do swoich posad .. Jestem na tak można dać szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 4 Października 2013 #77119 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem na TAK, koleżanka ogarnia i jest aktywna na TS3 jak i w cs(Serwer JB).Rasta dlaczego sądzisz, że Natalia się podlizuje h@, masz jakieś podstawy aby oskarżać ją o takie "rzeczy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77132 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi