pionteczekessa Napisano 3 Października 2013 #77422 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Witam. Nie wiem czy można nazwać to propozycją, ale po kliknięciu na @ w shoutboxie mamy po prostu @nazwa użytkownika. Proponuję zmienić to na: @. Wtedy po kliknięciu na nazwę zostaniemy przeniesieni do jego profilu, a poza tym będzie widać kolor ;>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77436 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Nie wiem w czym problem, klikając na @ dodajesz odpowiedź w sb do danego użytkownika, klikając na nick wchodzisz w profil. Poza tym kolorki widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 3 Października 2013 Autor #77443 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Chodzi mi o prawą część, tak jak na obrazku: Spróbuj sobie wpisać @, np. @[ member = FreeZeOUt ], o to mi chodzi. (bez spacji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78343 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Ja nie ogarniam Wybacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Października 2013 #80759 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Klikając na login po lewej stronie,przenosi cię do profilu. Zbędny dodatek. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi