Freezu 2292 Posted October 3, 2013 Witam. Nie wiem czy można nazwać to propozycją, ale po kliknięciu na @ w shoutboxie mamy po prostu @nazwa użytkownika. Proponuję zmienić to na: @. Wtedy po kliknięciu na nazwę zostaniemy przeniesieni do jego profilu, a poza tym będzie widać kolor ;>. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted October 3, 2013 Nie wiem w czym problem, klikając na @ dodajesz odpowiedź w sb do danego użytkownika, klikając na nick wchodzisz w profil. Poza tym kolorki widać. Share this post Link to post Share on other sites
Freezu 2292 Posted October 3, 2013 Chodzi mi o prawą część, tak jak na obrazku: Spróbuj sobie wpisać @, np. @[ member = FreeZeOUt ], o to mi chodzi. (bez spacji) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted October 6, 2013 Ja nie ogarniam Wybacz Share this post Link to post Share on other sites
n-ty dzien 5879 Posted October 25, 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Klikając na login po lewej stronie,przenosi cię do profilu. Zbędny dodatek. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites