Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77374 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Nick:Sheen Wiek:17 Data rejestracji na forum: ponad 3 miesiące temu Czas spędzony na forum: Dużo ponad tydzien. Doświadczenie w ocenianiu: Duże Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Tak Mam nawet jeszcze konto (chyba) Byłeś banowany na forum lub serwerze?: nie. Dlaczego Ty?:Ponieważ znam się na tym Byłem już w UBT znam sie na rzeczy. Chciałbym powrócić do funkcji. Prosze nie zamykajcie h@ tego niech się wypowiedzą zalezy mi. Chciałbym otrzymac od was ostatnią szanse mysle ze kazdy na nią zasługuje Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 3-5 godzin dziennie Coś od siebie: Wszystko o mnie wiecie. Znacie mnie. Proszę o przebaczeni chciałbym wrócić. Proszę o szanse Ostatnią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77389 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Nie znam cie i nie powinienem wgl sie tutaj wypowiadac, ale wiem z własnego doświadczenia że nowe szanse i tak nic nie dawają moze pierwszy tydzien a potem i tak jest to samo . Tyle z mojej strony . Oczywiscie prosze na to nie patrzeć podczas decyzji ja tylko tak napisałem A no i oczywiscie nie wiem za co wczesniej wyleciałes wiec nie moge powiedziec wiecej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77398 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Zdecydowanie na Tak. Coś się zdarzyło przez co zrezygnowałeś nie wiem... Wiem że w UBT na posterunku zawsze byłeś osobą pierwszą, mało zdarzało się twoich pomyłem ( o ile było) i ogólnie sprawowałeś się bez zarzutów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77415 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 odpowiedni gracz na odpowiednim miejscu na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77439 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na TAK +Znam cie z i myślę ze ogarniesz +Kazdy zasługuje na ostatnią szanse (chyba ze juz miałes:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77453 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na tak ! Swoją funkcję pełniłeś dobrze. PS:Każdemu należy się 2 szansa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 3 Października 2013 #77494 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Dałbym Ci drugą szansę, bo w UB Team jako jeden z niewielu się przykładałeś. Chociaż mega mi się nie podoba to, że mimo rang odszedłeś od nas i poszedłeś na drugą sieć. Mimo to, jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Października 2013 #77457 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem za daniem Ci 2 szansy . Jak byłeś w UbT , nie miałem do Ciebie żadnych zastrzeżeń , powodzenia. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77461 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem na TAK znam cie miły sympatyczny ogarniesz posade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77470 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Hmm, no nwm... uciekłeś nam na inna serwerownie, ale jak tu byleś to swoje zadania wykonywałeś dobrze... na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 4 Października 2013 #77505 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem na TAK. Nie wiem dlaczego odszedł, ale w UBT bardzo dobrze się spisywał. Dał bym mu drugą szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77580 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Na tak -wiek można dać chłopakowi 2 szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Października 2013 #77612 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem za tym abyś dostał drugą szansę, myślę, że swoim zachowaniem jak i czynami udowodnisz nam i H@, że mogą dać Ci tę drugą szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77642 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 jestem n a tak ten człowieczek naprawdę był aktywny zanim odszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 5 Października 2013 #77798 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Każdy w życiu popełnia błędy ;].Myślę że można dać 2 szansę .na Tak. + Ogarnięty + Miły + Staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77837 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Przepraszam za to Rezygnacje lecz napisał to kolega na którego jestem zly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 5 Października 2013 #77933 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 temat został otwarty na prośbę Sheen'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78040 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Również na tak, ogarnie tą posadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #4589 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi