Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77226 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Nick:Neymar Jr. / Xaoo` Wiek:16 Data rejestracji na forum:9.07.2013 CZAS spędzony na forum: Na forum spędzam sporo czasu Doświadczenie w ocenianiu:Jest Gramatyka obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:YES Byles BanowanY na forum LuB serwerze?:TAK na serwie Dlaczego Ty?:Chciałbym powrócić na MH, dalej sprawować godziwe rządy na wyższych stanowiskach :> Ile Czasu poświęcasz na forum dziennie?: Dużo Cos od siebie:Chciałbym wrócić na MH i spędzać z wami dalej miło czas :] Chciałbym przeprosić za mój ostatni "mały wybryk" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77240 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Na tak, aktywny, znam cie i nie ma żadnych problemow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77247 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Również tak. Duża aktywność, miałeś już tu wysoką posadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77253 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Oczywiście,że tak znam miły,ciekawa osoba i ogólnie nada się na wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77254 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Na tak miły ogarnięty i nada się na tą posadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77267 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Neutral odchodzisz i powracasz akurat jak jest otwarta rekrutacja na UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77305 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na TAK Wymagania sa Znam cie, myślę ze sobie poradzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 3 Października 2013 #77342 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na NIE , nie dawno zrezygnowałeś z posad a teraz znów składasz podanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Października 2013 #77345 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Dopiero się z nami żegnałeś z błahych powodów,w moim mniemaniu trochę dziecinnie...W bardzo krótkim czasie udało ci się wiele osiągnąć,zaufano tobie,a ty równie szybko,ot tak z tego zrezygnowałeś.Nie pospieszyłeś się z tym podaniem?Przed tym incydentem,swoim zaangażowaniem na pewno pracowałeś na pozytywny głos.Tutaj nie ma co przepraszać,nie na tym rzecz polega.Zamiast tego,pokaż,że zasługujesz na kolejną szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77475 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 No właśnie jak powiedział dzień.Jestem na neutral:Odchodzisz z powodów takich że aż szkoda wymienić.Za szybko jak dla mnie to podanie ! Odczekaj trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #76289 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem na nie odchodzisz wracasz zastanow sie na czym ci tylek jezdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Października 2013 #77458 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Wypełniałeś swoje obowiązki bardzo dobrze. Ale co do podania jestem neutral , z powodu : Nie dawno zrezygnowałeś ze wszystkich swoich rang , a po tak krótkim czasie składasz znowu podanie. Odczekaj jeszcze trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Października 2013 #77606 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Niestety ja też jestem na Neutral, koledzy wyżej wymienili wszystko więc nie będe tego samego pisał ;d Więc popraw troche aktywność, pograj, wchodz na TS i złóż podanie nie wiem za jakiś tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78064 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 To jest Twoja ostatnia szansa. Kolejna dziecinna decyzja o rezygnacji zamknie Ci drogę do jakiejkolwiek rangi poza Zarejestrowany lub Zbanowany na tym forum.***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi