Go艣膰 Guest Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 #77226 Udost臋pnij Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 Nick:Neymar Jr. 聽/ Xaoo` Wiek:16 Data rejestracji na forum:9.07.2013 CZAS sp臋dzony na forum: Na forum sp臋dzam sporo czasu Do艣wiadczenie w ocenianiu:Jest Gramatyka obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:YES Byles BanowanY na forum LuB serwerze?:TAK na serwie Dlaczego Ty?:Chcia艂bym powr贸ci膰 na MH, dalej sprawowa膰 godziwe rz膮dy na wy偶szych stanowiskach :> Ile Czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Du偶o Cos od siebie:Chcia艂bym wr贸ci膰 na MH i sp臋dza膰 z wami dalej mi艂o czas :]聽 Chcia艂bym przeprosi膰 za m贸j ostatni "ma艂y wybryk"聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 #77240 Udost臋pnij Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 Na tak, aktywny, znam cie i nie ma 偶adnych problemow. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 #77247 Udost臋pnij Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 R贸wnie偶 tak. Du偶a aktywno艣膰, mia艂e艣 ju偶 tu wysok膮 posad臋. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 #77253 Udost臋pnij Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 Oczywi艣cie,偶e tak znam mi艂y,ciekawa osoba i og贸lnie nada si臋 na wszystko 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 #77254 Udost臋pnij Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 Na tak mi艂y ogarni臋ty i nada si臋 na t膮 posad臋聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 #77267 Udost臋pnij Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 Neutral odchodzisz i powracasz akurat jak jest otwarta rekrutacja na UBT 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 #77305 Udost臋pnij Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 Jestem na TAK聽 聽 Wymagania sa聽 聽 Znam cie, my艣l臋 ze sobie poradzisz. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 #77342 Udost臋pnij Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 Jestem na NIE , nie dawno zrezygnowa艂e艣 z posad a teraz zn贸w sk艂adasz podanie . 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 #77345 Udost臋pnij Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 Dopiero si臋 z nami 偶egna艂e艣 z b艂ahych powod贸w,w moim mniemaniu troch臋 dziecinnie...W bardzo kr贸tkim czasie uda艂o ci si臋 wiele osi膮gn膮膰,zaufano tobie,a ty r贸wnie szybko,ot tak z tego zrezygnowa艂e艣.Nie pospieszy艂e艣 si臋 z tym podaniem?Przed tym incydentem,swoim zaanga偶owaniem na pewno pracowa艂e艣 na pozytywny g艂os.Tutaj nie ma co przeprasza膰,nie na tym rzecz polega.Zamiast tego,poka偶,偶e zas艂ugujesz na kolejn膮 szans臋. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 #77475 Udost臋pnij Napisano 3 Pa藕dziernika 2013 No w艂a艣nie jak powiedzia艂 dzie艅.Jestem na neutral:Odchodzisz z powod贸w takich 偶e a偶 szkoda wymieni膰.Za szybko jak dla mnie to podanie ! Odczekaj troch臋 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 4 Pa藕dziernika 2013 #76289 Udost臋pnij Napisano 4 Pa藕dziernika 2013 Jestem na nie odchodzisz wracasz zastanow sie na czym ci tylek jezdzi 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Pa藕dziernika 2013 #77458 Udost臋pnij Napisano 4 Pa藕dziernika 2013 Wype艂nia艂e艣 swoje obowi膮zki bardzo dobrze. Ale co do podania jestem neutral , z powodu : Nie dawno zrezygnowa艂e艣 ze wszystkich swoich rang , a po tak kr贸tkim czasie sk艂adasz znowu podanie. Odczekaj jeszcze troch臋. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Trik3r Napisano 4 Pa藕dziernika 2013 #77606 Udost臋pnij Napisano 4 Pa藕dziernika 2013 Niestety ja te偶 jestem na Neutral, koledzy wy偶ej wymienili wszystko wi臋c nie b臋de tego samego pisa艂 ;d Wi臋c popraw troche aktywno艣膰, pograj, wchodz na TS i z艂贸偶 podanie nie wiem za jaki艣 tydzie艅. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Pa藕dziernika 2013 #78064 Udost臋pnij Napisano 6 Pa藕dziernika 2013 To jest Twoja ostatnia szansa. Kolejna dziecinna decyzja o rezygnacji zamknie Ci drog臋 do jakiejkolwiek rangi poza Zarejestrowany lub Zbanowany na tym forum.***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Skontaktuj si臋 z H@ w celu dope艂nienia formalno艣ci. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi