#RELOP Napisano 3 Października 2013 #77206 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Dzisiaj zrobiłem wywiad z Verusiem. Miłego czytania. Ja Verus [align=center] Cześć, z tej strony redaktor Multi-Head.pl, masz chwilę czasu na przeprowadzenie wywiadu?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Witaj, jasne. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Przedstaw się napisz gdzie mieszkasz, ile masz lat.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam na imię Krystian, mam 16 lat i mieszkam w Radomiu. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz 16 lat.Gdzie się uczysz?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Chodzę do technikum informatycznego. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Uczysz się czy zaniedbujesz naukę?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak mam trochę czasu to coś tam się pouczę, ale z reguły mało czasu poświęcam nauce. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakie przedmioty szkolne lubisz?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Lubię informatykę,rosyjski i wf. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Co robisz po szkole?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Po szkole wracam do domu, zjem obiad, posiedzę trochę na kompie,a potem wychodzę na trening. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Co trenujesz?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Piłkę nożną. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz jakieś sukcesy z drużyną albo indywidualnie?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Od tego sezonu trenuje w nowej drużynie, więc jakiś większych sukcesów prócz wygranych meczy w lidze nie odniosłem. W starym zespole, w którym trenowałem 7 lat parę razy wygraliśmy turniej halowy, a sam byłem kilka razy "królem strzelców", czyli strzeliłem najwięcej bramek w turnieju. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Imprezujesz, jeśli tak to jak często?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Od czasu do czasu. Jak trafi się jakaś okazja. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakiej słuchasz muzyki?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Głównie słucham rapu i hip-hopu, ale nie pogardzę jakimś disco-polo typu Weekend. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jaki jest twój ulubiony wykonawca?[/align] [align=center] [/align] [align=center]GrubSon. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Gotujesz?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie, nie gotuje . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz dziewczynę czy szukasz swojej wybranki nadal?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie mam dziewczyny i póki co nie szukam. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opisz najśmieszniejszą akcję jaka w życiu Cię spotkała.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Miałem dużo śmiesznych sytuacji w życiu, ale ciężko mi sobie o nich przypomnieć. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz rodzeństwo, jeśli tak to ich przedstaw?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam brata. Ma na imię Wiktor i ma 13 lat. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakie masz plany na przyszłość?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Na pewno dalej będę grać w piłkę, a reszta z biegiem czasu sama jakoś się ułoży. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Przejdźmy teraz do świata wirtualnego.Jak zacząłeś przygodę z CS?[/align] [align=center] [/align] [align=center]To było jakieś lata temu w wakacje. Byłem u kolegi i akurat grał w cs'a .Pograliśmy trochę i mi się spodobało, więc go ściągnąłem i zacząłem grać.Tak to się zaczęło. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak rozpoczęła się twoja przygoda z MH?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Szukałem w necie jakiegoś fajnego JB i znalazłem, spodobał mi się i tak gram tu do dziś. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak oceniasz pracę adminów na JB?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Ogólnie to dobrze, ale mam kilka zastrzeżeń co do niektórych. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ile już jesteś na na MH?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Zacząłem grać tutaj na początku czerwca tego roku . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czy na MH grają twoi znajomi z Radomia?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Grają?Napisz kilka nicków.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Reksio, Idefix, Frig, LudzieCygana, Syndykator, Cork. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Teraz ja będę pisał początki zdań a Ty je dokańczał.OK?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Okey. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Gram na MH bo...[/align] [align=center] [/align] [align=center]uwielbiam tą sieć. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Gdy jestem sam w domu to...[/align] [align=center] [/align] [align=center]walę konia. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie mam problemów z...[/align] [align=center] [/align] [align=center]dogadywaniem się z innymi osobami. [/align] [align=center] [/align] [align=center] Jak mam wolny czas to...[/align] [align=center] [/align] [align=center]spotykam się ze znajomymi lub siedzę przy komputerze. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Varg uważa, że jesteś zabawny.Opowiedz kawał.[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Idą cztery zakonnice do nieba .Spotykają na drodze św. Piotra. [/align] [align=center] -Masz coś na sumieniu? - pyta pierwszą. [/align] - A no znajdzie się coś. -No,np. dotykałaś męskiego członka? - a no tak jednym palcem - odpowiada. -To zanurz palec w tej misce z wodą i idź bez grzechu. Podchodzi druga. -Masz coś na sumieniu? - A no coś by się znalazło. -Dotykałaś męskiego członka? - No ta..Tak całą ręka. -To zanurz dłoń w tej misce i idź bez grzechu. Podchodzi trzecia -Masz coś na sumieniu? -pyta. W tym momencie odzywa się czwarta... -Jak ona tam wsadzi dupę to ja tego nie wypije !!! Chciałbyś kogoś pozdrowić na koniec wywiadu? Pozdrawiam wszystkich graczy Multi-head i administrację. Dziękuję za udzielenie wywiadu.Pozdrawiam. Równieź dziękuje. [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77215 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 [align=center] [/align] [align=center]Gdy jestem sam w domu to...[/align] [align=center] [/align] [align=center]walę konia. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Szczerość Wywiad dość fajny, lecz krótki [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77216 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Bardzo fajny wywiad, dobrze dobrane pytania, brawo :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77351 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Bardzo Fajny wywiad. Troszkę Humoru . No i wiemy co robi jak ma wolną chatę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77401 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Dobry wywiad ale troszkę go poprzeplatałeś. Po uzyskaniu wywiadu postaraj się troszke pytania ukłądać żeby nie były bezsensownie ułożone... Po za tym, dobrze sięczyta, brak błędów i nie wiem co jeszcze Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Października 2013 #77404 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Szczerość, aż do Bolu Wywiad Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77440 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Spoko wywiad . Lubie to! . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #76273 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Wywiad bardzo sympatyczny oraz ciekawy. Fajnie sie czytalo pisz takich wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 4 Października 2013 #77544 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Praktycznie jak bym spojrzał w lustro haha tylko parę innych odpowiedzi bym udzielil. Ale to z domem najlepsze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78125 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Zaskoczył mnie z tym "wale konia " ale cóż Jak kto woli hehe . A po za tym wywiad spoko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78242 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Wywiad jest Fajnyyy. Fajnie sie go czyta.. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 6 Października 2013 #78272 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Dokładnie wywiad dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78290 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Tylko o tym koniu to chyba sobie sam Relop dopisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 7 Października 2013 Autor #78408 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Sam tak pisałeś! Skleroza nie boli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78422 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Nie no oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78526 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Wywiad bardzo mi się podoba szkoda że trochę krótki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 14 Października 2013 #80334 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Super wywiad, fajnie się go czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 #141191 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 9 Kwietnia 2014 #141280 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 haha wywiad dobry leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi