Gość Guest Napisano 2 Października 2013 #76902 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Twój nick podczas gry:Voltrow Godzina, data zdarzenia:koło 22 Mapa:de_nuke Serwer:Cod 800lvl STEAM_ID / IP:95.49.228.236 Uzasadnienie:miałem 1 ssy robione i to jest drugi raz....mój problem jest taki ze nie dostałem ss'ów i "Gizmo|xMiszczu" Może potwierdzić bo był koło mnie mieszka na wprost mnie ;P.. link do wszystkich:ss'ów z Multi-Head:http://speedy.sh/u9ZRp/SSy-By-Voltrow.7z Więc proszę o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 2 Października 2013 #76904 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Nie ma takiej opcji, żebyś nie miał ss'ów. Szukaj w innym przypadku UnBan'a nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Października 2013 #76906 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Nie ma takiej opcji, żebyś nie miał ss'ów. Szukaj w innym przypadku UnBan'a nie będzie. Procentowy szukałem z nim i co nie ma...Może h@ będzie łaskawy i mu da jeszcze jedną szansę jak mi ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Października 2013 #76908 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Na forum w poradnikach counter strike jest jak znaleźć ss`y. Skorzystaj z pomocy i poszukaj. Ss`y na pewno gdzieś się zapisały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Października 2013 #76911 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Nie ma z nim przeszukalem z nim i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Października 2013 #77019 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Gizmo proszę Cię nie wypowiadaj się na temat SS`ów Voltrowa . Poszukaj dokładnie wg. poradników, jeżeli ich nie znajdziesz , to wtedy już decyzja należy do h@ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 2 Października 2013 #77027 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Bądźmy sprawiedliwi dla wszystkich. Voltrow, wiem że grasz nie od dziś, ale jeżeli nie znajdziesz ss'ów jedyną szansą będzie zrobienie 100 reklam. Każda kolejna bezsensowna wypowiedź, nagrodzona będzie punktem ostrzeżeń. Gizmo, rozumiemy że z nim szukałeś, nie pisz tego 3 raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77110 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Okej to już chyba wszystko wiem... Dla mnie to bardzo dziwne że nie mam tych ss'ów.. Przeszukałem wszystkie Foldery jakie mam i nic. to tylko zostaje 100 reklam.. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 3 Października 2013 #77245 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Czas na wstawienie ss'ów minął. Bez UB. Jedyne wyjście to 100 reklam. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 3 Października 2013 #77246 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi