Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76731 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Twój nick z gry :Amfa_Haze ;** Godzina zdarzenia: dziś 02:00 noc. Mapa:De_dust2 Serwer:Only DD2 Konsola: Kicked :"Jestes zbanowany na tym serwerze !" Witam, dostalem takiego dziwnego bana .poprostu grałem wyrzuciło mnie z gry ,wchodze i widze ban... Ani opisu ani SS'ow nie wiem o co chodzi. Prosze o UB. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Października 2013 #76732 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Podaj swoje STEAM_ID/ IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76734 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Podaj swoje STEAM_ID/ IP. 5.57.174.35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Października 2013 #76738 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Nie masz aktywnego bana.Jeśli posiadasz routera,zresetuj go(odczekaj chwilę przed ponownym włączeniem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76741 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 na servy z innych sieci moge wejsc .czyli to nie jest od neta grałem grałem i ban ,i zadnego opisu w konsoli nie ma ,ss ów tez,,,, i wejscnie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Października 2013 #76747 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Dobrze,ale zrób tak,jak napisałem.Wklej wycinek z konsoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76800 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Zrobiłem tak jak mówiłes ,i dalej nie moge wejsc bo pisze ze zostałem zbanowany, W konsoli jest tylko to : - "Kicked :"Jestes zbanowany na tym serwerze !" ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 1 Października 2013 #76802 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Łączyłeś się pewnie, kilkanaście razy na Serwer [ SLOT ] Połącz -> SLOT -> połącz -> SLOT ->.. itd. I zostałeś uznany za Hmm... Jakiś [ddos], Spróbuj połączyć się Jutro Rano/Południe, poprzez Console. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Października 2013 #76961 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Łączyłeś się pewnie, kilkanaście razy na Serwer [ SLOT ] Połącz -> SLOT -> połącz -> SLOT ->.. itd. I zostałeś uznany za Hmm... Jakiś [ddos], Spróbuj połączyć się Jutro Rano/Południe, poprzez Console. yyy.... robiłem tak i nic .... nadal pisze ze ban Zrobcie cos z tym prosba ;(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Października 2013 #76981 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Możesz spróbować usunąć config.cfg chociaż nie wiem czy to coś da. Zrób sobie kopię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77061 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Przeinstalowałem nawet Cs'a i dalej lipa....tylko na dd2 , na inne wasze servy moge wejsc normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Października 2013 #77399 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Musisz odczekać , popatrz co napisał Procentowy , zamykam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi