Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76707 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Witam dzis wbijam na cod'a 800 lv. patrze siedzi 3 typów 800 lv jeden mial 2,5 k + nicki : Voltrov, Chudy! , DinDon, CsSetti nick. Jest to raczej bug serwera. + nie dzialaja premium oraz strata adminow przez aktualnych. Prosze o reset ranku/lv. Dlaczego. ? To tak za tych 800+ lvli dostalem po 7-9 lvli. Jest to raczej nie feir bo gdyby chiał to bym pozabijał ten margines społeczny i wbił na luza ze 300 lvl. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76708 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Dr4c0s to nie bug serwera na ts'sie mówili że był włam na server i cała sieć nie ma adma ani vipa/premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76733 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Włam nie włam ale zgadzam się z tym co pisze Dr4cOs jestem za żeby zresetowali lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76739 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Był włam na serwery, nasza administracja już nad tym pracuje. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76743 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Bylem na serwie dziś będzie reset lvl/ranku i chyba klanow tego nwm. )) Wiedz kazdy bd mial dzis szanse popykac sb jak rowny z rownym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76755 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 A reset ranku to dlaczego? .... Nie mam zamiaru czekac od nowa na bonusy klanowe .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76764 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Dajcie ten reset lvl a pozatym to grają na tych lvl niektórzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76789 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Reset lvl będzie najpóźniej w sobotę moi drodzy .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76795 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Bez sensu. miał być dziś pisał satanek i gizmo. i co do soboty na bugach bd grali. ? Z tego co mi wiadomo jak i w innych grach i w Cs'ie reset to chwila. A typy na zbugowanych klasach biegaja. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 1 Października 2013 #76804 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Był włam na Serwer... Co do Lvl'i - Będzie Reset / Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi