Kenpachi Zaraki Napisano 30 Września 2013 #76637 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria. - Wchodzenia raz dziennie na forum, + - Posiadanie mikrofonu,+ - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, + - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy, + - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, -(ciężko mi to określić) - Minimum 30h przegrane na serwerze, + - Obowiązkowo aktywne konto steam, + - Minimum 16 lat. - Tak jak pisałem w poprzednim podaniu , kończę w październiku . Nick: Sparhawk Wiek: Jak wyżej Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem już wielokrotnie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 3 lata , może więcej Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Wchodzę na serwer i chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na nim . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-3h Kontakt: pw/steam/ts Dodam od siebie że wiem iż zawaliłem gdy niedawno otrzymałem admina a po chwili odszedłem ale chciałbym prosić o jeszcze jedną szansę bo myślę że nie zawiodłem was gdy byłem adminem przez ten czas. Resztę pozostawiam Wam do oceny . Pozdrawiam Ken-chan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 30 Września 2013 #76643 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 - Żegnałeś się Dziesięc dni Temu - Wróciłeś Cztery Dni Temu Poczekaj, teraz z 2/3 Tygodnie. Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 30 Września 2013 #76645 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Jestem Neutral . Bywasz często na serverze , ale moim zdaniem podanko nieco za szybko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2013 #76654 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Wszystko ładnie pięknie wygląda ale... -Byłeś adminem i sam tą posadę porzuciłeś -teraz pograłeś trochę i znów składasz podanie trochę za szybko Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2013 #76657 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Wszystko ładnie pięknie wygląda ale... -Byłeś adminem i sam tą posadę porzuciłeś -teraz pograłeś trochę i znów składasz podanie trochę za szybko Jestem na NIE TAk jak wyżej , ziom napisał. //Wypowiedź nie wnosi nic do tematu tym razem bez % / LOVO`ley D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2013 #76659 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Dla kenpachi jestem na tak Znam go już trochę Wiec masz u mnie tak Jak byłeś adminem dawałeś sobie rade więc spokojnie ogarniesz ;] P.S Vixen nie znasz się to się nie wypowiadaj Bo za to jest 10 %.A to że on tak napisał to nie koniecznie musi być prawdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 1 Października 2013 #76662 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Zrezygnowałeś z admina niedawno .. Jesteś 5 dni od powrotu i chcesz znów admina ? ...Złóż podanie za 2 tygodnie Przykro mi w tej chwili jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76665 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Ja na TAK.Brakuje adminów a ty ogarniasz i jesteś często na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76740 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Jestem nautral. Dlaczego (o ile dobrze pamietam to przez nauke zrezygnowales?) nagle nie masz obowiazkow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76752 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Podanko za szybko poczekaj tydz/dwa i wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Października 2013 #75819 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Wybacz Kenpachi nie mam nic do ciebie ale niestety jestem na NIE, dokładnie jak poprzednicy powiedzieli za szybko składasz podanie niestety poczekaj z 2 tygodnie i potem znów złóż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76818 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Na NIE powody wyżej wymienione /Post nie wnoszący nic do tematu. Upomnienie /BounDer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Października 2013 #76845 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Jestem na Nie byłeś adminem lecz odeszłeś z sieci przykro mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 2 Października 2013 #76930 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Proszę o złożenie podania za tygodnie po odrzuceniu. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi