blurred Napisano 30 Września 2013 #76601 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Nick: Blurred Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem na różnych serwerach nie będę wymieniał ponieważ to konkurencyjne sieci . Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Jestem osobą, która jest sumienna w wykonywaniu swojej pracy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależy, ale mniej wiecej jest to ok. 6-7h. Kontakt: Gadu: 40365925 Lub PW na forum. Dla 3 Panów niżej czy ja składam podanie na Moderatora Forum czy Administratora Only DD2 ? Na serwerze mam przegrane 47h. jar|luki: "90% podanych czystych", siedząc 10s na dedzie jak możesz stwierdzić, ze ktoś ma haxy? Bo na spect nawet Ci się iść nie chce ponieważ fragi są ważniejsze. Jedynie to admin 7 siedzi na spect i zawsze sprawdza graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 30 Września 2013 #76603 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Neutral. Popraw aktywność na forum to będę na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2013 #76605 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 To co Shoooters.Konto tylko założone dla podania.Posiedz troche na forum i na serwie i bedzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2013 #76612 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Konto do podania, na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 30 Września 2013 #76626 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 na serwerze moze i aktywny na u@ 90% podanych przez ciebie graczy czystych jedyne co zapamietalem to wyklocanie sie bez powodu na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2013 #76638 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 A ja bym mu dał szanse na okres próbny ,adminów jest nadal mało (aktywnych) , a może kolega się sprawdzi i będzie dobrze adminował. więc jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 30 Września 2013 #76652 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Jak patrzę na wasze wypowiedzi to słabo mi się robi . Forum jest ważne , ale bez przesady -.- . Dawać nie, z powodu forum. Jestem na tak , bywasz często na serverze , admini na dd2 są potrzebni no i masz duże doświadczenie, a aktywność na forum zawsze można poprawić , Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76667 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Tak, często widuje, ogarnięty a forum sobie nadrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76702 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Jestem na tak. Widuję go na serwerze, nie miałem z graczem nigdy problemu. Forum to forum , wg mnie to nie powód , dlaczego ktoś miałby dostać nie zamiast tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Października 2013 #76722 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Okres próbny.Jednym z obowiązków admina jest aktywne śledzenie forum.Mam nadzieję,że będziesz na bieżąco.***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi