VinTrax Napisano 30 Września 2013 #76577 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Chyba nadszedł czas na przerwę w serwerowni MH, która trwała ponad 2 lata Mam teraz dość sporo rzeczy na głowie i nie mam juz zbytnio czasu na aktywne przesiadywanie na forum i serwerze COD mod ( gdzie niedawno złożyłem rezygnacje z adminowania) Chce wam powiedzieć, że to była super przygoda, poznałem wiele super osób, z którymi przynajmniej przez te nasze łącza internetowe będe mógł utrzymac kontakty, Heh przez te 2 lata trochę sie was nazbierało, dzikuje administracji i wam kumple z serwera i ts-a ( gdzie dłuuuuugo przesiadywałem w pogawędkach z wami Dzięki wielkie kieruje w szczególności graczom: Bad'ek, aquax, sikora, Pac-Man, Magik, Scapiemu, Durex, Savi, jupik, veadar, hapek, Salezian44, Beaby, RastaMan, Staszeq, Shizzy, SQN, Krzychu, Lovanowy, Nygusek i wielu wielu innym, których nie zdołałem wymienic Piszcie na Steama, a zawsze sie odezwe może wróće na przyszłych wakacjach, jesli nie wyjade Dzieki jeszcze raz za te 2 lata! powodzenia w rozwijaniu serwerowni, którą napewno będe raklamował jesli będzie taka okazja Baaajo ;D PS. Nie usuwajcie mojego konta, bo bede czasem wpadac zobaczyc co tam się zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 30 Września 2013 #76570 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Ech , szkoda , ale mam nadzieję , że szybko do nas powrócisz, POWODZENIA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 30 Września 2013 #76580 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Narazie. 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2013 #76584 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Trzym sie.Powodzonka Wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2013 #76585 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Żegnaj:D Wracaj do nas jak najszybciej, bo będzie nam Ciebie brakowało Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2013 #76614 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2013 #76617 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Narazie ;c Kiedyś wróć MH zawsze otwarte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 30 Września 2013 #76618 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Bywaj PS. My nie usuwamy kont, bądź spokojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2013 #76633 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Powodzenia w tych sprawach... Kiedyś jeszcze pewnie zawitasz. Narazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2013 #76635 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 1 Października 2013 #76675 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Do usłyszenia. Jesteś super kompan do rozmów Powodzenia w "rzeczywistości" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76692 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 3maj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi