Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #76467 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Nick: Kaznodziej Wiek: 16 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Admin to dla mnie nie pierwszyzna. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Steam http://banid.pl/kto?to=0:1:18553759 Dlaczego TY .!: Bardzo dużo czasu spędzam na serwerze. Można mnie praktycznie spotkać niekiedy się wejdzie . Mimo to wciąż brakuje mi godzin ;/, ale z tym czasem, który spędzam na serwie to 30 będzie jutro, max pojutrze. Czasem się zdarzy, że admina nie ma a jakiś czit jest albo się obrażają albo to albo tamto. Mikro aktywne też oczywiście jest i na forum jestem równie często. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4 godzinki + Kontakt: Steam - Kaznodziej, GG - 41604720 ( zazwyczaj jestem na niewidoku także proszę pisać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #76498 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 JEstem na nie, malo widoczny na forum. Na serwie zauwazalny od ok tyg/2. Za szybko pograj troche ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 29 Września 2013 #76503 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 malo godzin na serwie jestem na nie ledwo kojarze twoja osobe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2013 #76525 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Jestem na NIE nie znam i rzadko kiedy widuje gracza na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 30 Września 2013 #76535 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Jestem na NIE: -Mała aktywność na forum -Bardzo rzadko widzę cię na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2013 #76561 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Neutral. Mała aktywność na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2013 #76583 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Niewiem co o tym myśleć bo gościu pisze że jest 4h dziennie na serwie a wy mówicie że go nie widzicie.CIEKAWE NEUTRAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2013 #76602 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 W podaniach nie wolno się wypowiadać to i tak zostanie odrzucone, więc chciałbym coś dodać. Celowo przegrałem cały weekend i osobą, którą widziałem naprawde bardzo często był ( z tych co się wypowiedzieli ) jar luki. Shooter / sprite też się przewineli, ale 7 to w ogóle nie kojarze. Nie piszcie proszę "mała aktywność na serwie", bo to jest żenujące. Na forum mam 2d 7h...a mało postów dlatego, że nie wypowiadam się w jakich offtopach ani w działach serwerów, na których nie gram. Wole pisać tam, gdzie mój post będzie miał jakiś sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76699 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Jestem nautral. Widuję gracza na serwerze , nie spotkałem się z brakiem jego kultury , nadużywaniem mikro itp. Nie potrafię jednak powiedzieć czy się kolega nada. Nic nie wskazuje , że nie . Popraw liczbę godzin na serwie. Btw jak już Conse powiedział : w podaniach o admina można się wypowiadać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Października 2013 #76730 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Składasz podanie na serwerze ze ścisłej polskiej czołówki według rankingów,będąc z nami ledwie dwa tygodnie.Nie za szybko?Pograj trochę,daj się poznać,nadrób zaległości i wtedy zgłoś się ponownie.Pośpiech jest złym doradcą. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi