Gość Guest Napisano 28 Września 2013 #76298 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Cześć mam taki pomysł żeby po tym jak powstanie serwer z głosowania postawić serwer Metin2 easy/4fun . Na pewno będzie dużo ludzi grało bo nie ma dużo ciekawych serwerów metin2 aktualnie. Mam kilka ciekawych pomysłów i potrawie wgrać rzeczy na serwer czy tam edytować ale jakimś technikiem nie jestem. A co do reg dodać pkt że za pisanie w podaniach mało spędzasz czasu na ts3 lub 0 aktywność na forum dać % bo co ma serwer do forum/ts3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #76328 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Ja jestem na Nie. Metin to zło ;p. Juz lepiej w jakiejs innej też popularnej grze. Takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #76345 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Co do propozycji to myśle, że to nie wypali + porządna maszyna swoje kosztuje. A jeśli chodzi o te punkty to może ts3 nie jest tak ważny, ale już forum tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #76352 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 metin 2 dla mnie obojetnie czy bedzie czy nie ale maszyna do tego na miesiąc kosztuje około 150-300 zł na 500 osób Kimsufi 16G jak chcesz dobry silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #76383 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Jestem na nie mysle ze to nie wypali, a po za tym to mamy otwierać jakiś nowy server wiec trochę to potrwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 #76389 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Narazie MH powinien zostać przy CS-ie, nie wdrążać się w metina itp. Co do punktu regulaminu, uważam że aktywność na forum nie jest aż tak ważna ( trzeba jedynie wiedzieć co się dzieję, ale nie trzeba pisać nie wiadomo ile) ale TS3 powinna być branę pod uwagę. Rozmawiająć w 2 mikrofony lepiej poznamy ludzi niż pisząc wiadomosć/ grajac na jednym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 29 Września 2013 #76417 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Nie lepiej postawić Diablo moda ? a nie jakieś metiny -.- ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2013 #76644 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Mozna i diablo moda ale jak juz zrobic nowy serwer csa to juz lepiej z pokemodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76685 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Co do punktu regulaminu jestem na tak, ponieważ też uważam , że ts 3 nic nie ma do serwera. Do tego serwera też jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76686 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 No i może jeszcze serwer Minicraft Na nie bez sensu pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 #76754 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Dość mam metina ;p staż 5 lat. Teraz nie jest łatwo postawić serwer bo DDoS'y lecą jak głupie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi