Skocz do zawartości

Skarga PeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina: 28.09.2013 godzina 18:55

Nick admina/gracza, który zawinił: PeQ

Dowody:

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zbanowany przez Admina: PeQ.

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl

[AMXBans] Powod: 'Oszustwo'

[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'

[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'

[AMXBans] Twoje IP: '83.20.137.11'

[AMXBans] =======================================

Świadkowie: ~ 1am , COKIA i pół serwera.

Uzasadnienie: Admin PeQ chodził sobie na płocie Na eldorado każdy pisał txt itd . Odezwałem się też że to txt ponieważ za to bana wyrwałem Jak chodziłem po tym płocie za TXT .. .

Napisałem mu to a on że Bana mi da za Kłamanie i tak zrobił -.- . Ten Admin Jak piszemy na u@ kilka razy bo nic nie robi to on banuje za spamowanie na u@ -.- . Gra koleś z Aimem każdy na u@ pisze a on banuje ich za Spanowanie .. Pozdrawiam takiego Admina ..

//Skarga bez dowodów + bezpodstawne oczernianie admina+10 / LOVO`ley D.

Napisano

Byłem przy tej sytuacji.. Kolega dyskutował z adminem o to , że chodzi po teksturach bo za to samo wyrwał od niego bana , a pan Peq wlepil mu banicje za oszustwo. Widać że koleś chce stracić admina. Ostatnio była podobna sytuacja , wszyscy pisali na u@ że jest aimer na serwerze a admin nie zareagował i jeszcze dał bana komuś za spamowanie na u@. Jestem za odebraniem admina.

Napisano

Moim zdanie PeQ dobrze sprawuje role admina ... Masz coś do niego , masz coś do Nas :)

Bardzo dziwne bo jeszcze dzisiaj mówileś że on przekupuje Administracje a teraz to ... + po co piszesz w dziale UBT następnym razem dostajesz warna. // Jupik

Napisano

Dobrze sprawuje role admina ? dasz jakieś przykłady to pomyślimy . :)

Banuje takich debili jak ty.

Chcesz więcej przykładów ?

comment_qswWZNPWM0mH6j4uAqlh40yBeIBnFHEK.jpg

Napisano

Ban sluszny  na eldorado bodajże są 2 miejsca z txt a na płotku nie ma . Wtedy był nie tylko jeden admin więc nie bój sie o to że nikt nie widział 

Spokojnie możesz to odczekać  , Nie zbieraj kolegów bo oni mogą robić to samo  .

Napisano

Ale to nie jest temat o tym czy on dobrze sprawuje adma czy nie dobrze.Tu jest skarga na konkretny temat Panowie i na ten sie wypowiadamy....

Napisano

Już widzę spiny . Piszę jak jest . Inny Admin wbije to odrazu te aimy banuje a ten to jeszcze Banuje za Spam na u@ . Pozdro -.- .

Wielki Admin . Miałem dobre staty Ninja kampiłem na płocie a ten odrazu Ban za Txt Pozdro ! . Wtedy się wstrzymałem ale teraz jak on sobie chodził to nie wytrzymałem i skarge napisałem ..

Widać że on może wszystko ..

Napisano

Zacznijmy od tego że płot na eldorado to nie jest txt . Możesz tam spokojnie wskoczyć np. z balkonu dużego bs'a . A ban słuszny , są to fałszywe oskarżenia kierowane do admina . PeQ dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków , pilnuje porządku na serwerze . Widać że gracze nie wiedzą gdzie tak naprawdę są txt na tej mapie . Smutne trochę . Gdyby PeQ'a nie było to by po prostu więcej cziterów latało no ale zawsze znajdą się tacy co  będą chcieli załatwić admina . Mogę dostać % , nie obchodzi mnie to . Taka jest prawda .

Napisano

Wez czlowieku sie Ogarnij lepiej.Tyle ci powiem.Ja nie narzekam na tego admina.A jak co sie nie podoba to sami skladajcie podania ;) Ta wypowiedz dotyczy ~1am :D

Napisano

Moim zdaniem też nie zasłużył , pisze mu chyba z 10 razy na u@ , a on w ogóle nie reaguje, tylko gra i gra.

Napisano

Powiem tyle jak wy piszecie po 10 razy to sa bany za spam ja widze i sprawdzam wszystko

Nie kazdy ma czity tak jak wy myslicie

Napisano

Hahaha ! . Tylko że lata aimer Zabija nas a ty stoisz i nic nie robisz ! . Jeżeli chodzi o tego bana za Kłamanie to pozwolę że cie Wyśmieje .

Co to jest za powód ? Dyskutowaliśmy O twoim płocie a ty bana dałeś bo boisz się prawdy tyle w temacie .

@edit

To samo jak ~ 1am Napisał że jesteś 0% Skilla 100% lvl to Bana mu dałeś ...

Napisano

Wyjaśnię to tak....

Po 1 Na Eldo jest jedno TxT i to jest zegar :P

Po 2 Ban był słuszny

po 3 Dlaczego każdy gracz który zabije innego pisze ,że ma ima lub wh

po 4 Za brak dowodów w sprawie są %

Napisano

Dobra sami zobaczycie ... Wiadomo że ja taki gracz do Admina nic nie mogę zrobić bo to "ADMIN" ...

Tak samo jak do prezydenta bym pisał -.- ..

Jedno jest pewnie PeQ nie zasługuje na admina i Kiedyś się na tym przekonacie .

Napisano

Moim zdaniem zrobił się nie potrzebny spam .  Niektórzy gracze powinni dostać warna za wypowiadanie się w dziale UbT, bo niektóre wypowiedźi nie wnosiły nic do tematu , ale tym razem wam odpuszczę . Skargę zamykam i zostawiam decyzję h@ . 

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...