Gość Guest Napisano 28 Września 2013 #76178 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Nick: BoNN. Wiek:15 Doświadczenie (w byciu adminem):Dość duże, byłem adminem na wielu serwerach, ale też na MH DD2, więc może co niektórzy pamiętają, jak się sprawowałem. Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie: coś koło 3lat Steam / NonSteam:STEAM Dlaczego TY .!: Spędzam wiele godzin na serwerach Multi-Headowiskich, potrafię rozpoznać czitera (tak mi się wydaje), chciałbym pomóc adminom. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-3h, zależy od tego ile mam nauki. Kontakt: BoNN. | Multi-Head.pl Tak, tak, tak wiem, że nie mam 30h wymaganych, ale co z tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Września 2013 #76185 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Wiek trochę mnie drażni ale w grze nie sprawuje problemów. Jest często na serwerze i zgłasza podejrzanych. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Września 2013 #76213 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Do 16 już nie wiele brakuje . Po za tym jesteś bardzo ogarnięty , miałeś admina na dd2 , aktywny na forum , zachowanie bardzo dobre na serverze tak jak i aktywność , 30 h dobijesz na spokojnie . Jestem na tak , powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Września 2013 #76216 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Aktywny na forum, jesli chodzi o godziny, to tak jak pisal lovo, nie dlugo dobijesz tą 30stke, Wiek troszke sie rzuca w oczy, jednakze jak z Toba gralem wydawales sie byc, wporzadku ogarnietym chlopakiem. Ode mnie masz na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Września 2013 #76257 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Na TAK.Dla mnie wiek o nicczym nie świadczy.Ważne że ogarniasz i że jesteś dużo na serwerze.A każdy nowy admin sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Września 2013 #76260 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Mimo tego że dopiero pare dni gram na serwerze widziałem cie i ogarniety, wiek nie duży ale spoko typ, steam TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 29 Września 2013 #76468 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Odświeżam podanie , bo widzę małe zainteresowanie nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2013 #76526 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Oczywiście, że na TAK. Znam kolegę Miły,ogarnięty, kulturalny Powodzenia życzę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2013 #76547 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Byłeś adminem na dd2, byłeś dobrym adminem więc naginam nieco zasady i powierzam Ci tę funkcję na serwerze FFA, mimo że nie spełniasz podstawowego kryterium jakim jest wiek.***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi