Gość Guest Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Twój nick podczas gry:Caroline;* Godzina, data zdarzenia:5 min tmu Mapa: Serwer:dd2 STEAM_ID / IP; 83.11.128.21 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Powod: 'Jak jebiesz ten serwer to po co tu grasz :)' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '83.11.128.21' [AMXBans] ======================================= Korzystajac z przyslugujacego mi prawa do odwolania od odwolania, chcialam zaznaczyc, ze apelacja nr1 choc podobno zostala rozpatrzona to nie zostaly przedstawione argumenty dotyczace decyzji. Tak wiec prosze administratora rozpatrujacego odwolania o zetelne podchodzenie do obowiazkow i traktowanie mnie jako osoby nie winnej do momentu przedstawienia mi jednoznacznych dowodow mojej winy o co zreszta poprosilam w apelacji nr 1. Powolujac sie na prawa konstytucyjne prosze zbadac sprawe pozadnie,a nie osmieszac sie i jeszcze mowic o sprawiedliwosci w wymierzaniu kary..Pozdrawiam ceesiaczki;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Proszę Cię ,abyś dostosowała się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Moim zdaniem , te odwołania nie mają najmniejszego sensu . h@ podjęło już decyzję co do Ciebie , odczekaj bana w spokoju , i tyle w tym temacie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 zobacze DOWODY to dam spokoj, zachcialo sie im robic na odwal to teraz niech sie wysila.. Mi o bana nie chodzi bo grac zawsze moge ale troche sumiennosci z waszej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Nawet jeżeli to jest ban na dzień, a wejdziesz to już wtedy jest perm ? Myślę, że o tym wiesz. http://speedy.sh/q6kT2/caroline.bmp Tutaj masz dowód , pozwolisz iż, zamknę temat , każdy następny zostanie odebrany jako spam , Dobranoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Dowody zostały przedstawione. Pozostaje Ci odczekać bana. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi