Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Banned by Admin: PeQ.

[AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl

[AMXBans] Reason: 'PinG'

[AMXBans] Duration: '5 minutes'

[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'

[AMXBans] Your IP: '178.180.90.59'

[AMXBans] =======================================

Data i godzina: 00.31 26.09.2013

Nick admina/gracza, który zawinił:    PEQ

Dowody:http://www5.zippyshare.com/v/77788031/file.html

Świadkowie: hltv

Uzasadnienie: ping na serwerze jest do 130 

Napisano

Grałem wtedy na serwerze, nie widziałem, aby twój ping przekroczył chociaż raz sumę 130. Co prawda miałeś 100+, ale to jest ping z którym gra w dzień 20% ludzi, więc ban niesłuszny.

@adikoss2, naprawdę jestem ciekaw gdzie Ty tam dopatrzyłeś się 130-200 pingu ...

@ELOELO, ile ma ten karp w twoim avatarze?, jeśli to w ogóle karp, bo nie jestem pewien :D.

@edit, No to pięknie, ja ostatnio złapałem 60cm ważył około 5kg, strasznie nabity był skubaniec, ale na hodowlanym :>.

Napisano

Grałem wtedy na serwerze, nie widziałem, aby twój ping przekroczył chociaż raz sumę 130. Co prawda miałeś 100+, ale to jest ping z którym gra w dzień 20% ludzi, więc ban niesłuszny.

@adikoss2, naprawdę jestem ciekaw gdzie Ty tam dopatrzyłeś się 130-200 pingu ...

@ELOELO, ile ma ten karp w twoim avatarze?, jeśli to w ogóle karp, bo nie jestem pewien :D.

ma ponad 50 cm wazyl 3.6 kg

Napisano

Elo elo tobie zawse ping skacze do 150 :) i nie klam .

I nie oklamuj nas bo wiemy jak tobie pingi skaczza to whodz na serwer i bende tobie ss'y robic i sie pszekonasz :).

I ping na serwie do 120 :) .

Napisano

Zawsze masz ping i dobrze PeQ zrobil ze ci dal bana bo ciągle go masz .

Prosze o %  dla Elo 

Napisano

Oczywiście ping jest od 120 lub 130 do banowania za ping :P  Więc z tego co mi wiadomo ban byl dawany na 149 pinga więc ban był słuszny...

Wiadomość dla Ciebie Elo Ty masz ping 120 praktycznie cały czas a jak Ci poskoczy to masz po 200 :P

Więc co mają Cie nie banować jeżeli przy 200 to co dasz skargę ?

Postawie Ci ultimatum 130 jest dozwolone na max jeżeli Ci przekroczy dostaniesz bana na 5 minut a następnie na 30 minut... Oczywiście zgodnie z regulaminem.

Pozdrawiam Salezian44 Opiekun CoD-MoD.

Napisano

Skarga wyjaśniona . Ban słuszny . ELOELo , musisz coś z tym zrobić , bo o ile pamiętam , to twój PING zawsze był wysoki , ale admini Cię za to nie banowali , teraz już tak .;) Salezian przedstawił Ci sytuację więc dostosuj się do niej .

// zamykam .

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...