Gość Guest Napisano 23 Września 2013 #75372 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Nick: karmazynowa broda Wiek: 14 Doświadczenie w byciu adminem: Byłem Adminem na wielu serwerach i skarg prawie zero Znajomość AMXX w skali 1-10: 8/10 Staż w cs`ie: ok. 4 lat Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty!: Byłem Adminem na wielu serwerach. Gram codziennie na serwie. Mam dobry kontakt z innymi graczami i chce ogarnąć cziterów Czas jaki dziennie poświecasz na cs`a: ok. 2 godzin Kontakt: GG, Skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Września 2013 #75373 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Jestem neutral. Masz przegrane ponad 30 h, ale Twój wiek... Nie wiem czy sobie poradzisz. Jak na razie neutral ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 23 Września 2013 #75412 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Wiek, i brak Steamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 23 Września 2013 #75413 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi