Gość Guest Napisano 23 Września 2013 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Nick: karmazynowa broda Wiek: 14 Doświadczenie w byciu adminem: Byłem Adminem na wielu serwerach i skarg prawie zero Znajomość AMXX w skali 1-10: 8/10 Staż w cs`ie: ok. 4 lat Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty!: Byłem Adminem na wielu serwerach. Gram codziennie na serwie. Mam dobry kontakt z innymi graczami i chce ogarnąć cziterów Czas jaki dziennie poświecasz na cs`a: ok. 2 godzin Kontakt: GG, Skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Września 2013 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Jestem neutral. Masz przegrane ponad 30 h, ale Twój wiek... Nie wiem czy sobie poradzisz. Jak na razie neutral ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 23 Września 2013 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Wiek, i brak Steamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 23 Września 2013 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi