#RELOP 1033 Posted September 23, 2013 Skoki rozpoczną się 23-11-13 w Klingenthal , co jest wielką niespodzianką bo przeważnie rozpoczynają się w Kuopio. Nie mogę się doczekać i łapcie terminarz kiedy co i gdzie^^: http://www.skijumping.pl/pokaz.php?show=ps Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted September 23, 2013 A czy to ważne gdzie isę zaczną JAk dla mnie skocznia różni się tylko rozmiarem i kibicami, a wiadomo że tu brylują POLACY Skoki lubię pooglądać od czasu do czasu. W tym roku liczę też na jakieś "Polskie" Mistrzostwo Świata Share this post Link to post Share on other sites
#RELOP 1033 Posted September 24, 2013 Dla mnie ważna jest skocznia , kocham oglądać loty i skocznie 120-K , 90-K nie przypadają mi do gustu. Share this post Link to post Share on other sites
LOVASSS 1685 Posted September 24, 2013 Liczą na to ,że Polacy zaprezentują się dobrze , no a najlepiej nasz Lider Stoch ! Share this post Link to post Share on other sites
#RELOP 1033 Posted September 25, 2013 Hahah BounDer , ależ Ty zabawny Małysz da radę chyba że w Wiśle^^. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted October 16, 2013 Stoch Najlepszy Share this post Link to post Share on other sites
`Shooter. 0 Posted October 17, 2013 Myślę że polacy pokażą na co ich stać Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted October 19, 2013 Czasem fajnie pooglądać jak skaczą ^.^ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted October 19, 2013 Z tego co ja pamiętam, to bardzo często pierwsze w terminarzu jest Kuusamo a nie Kuopio, ale tam zwykle odwołują Ja tam lubię popatrzeć na skoki, zwłaszcza jak panowie latają w kilku z rzędu za punkt k, tylko szkoda że jest ten system punktowy i tego typu akcje, wolałem stare skoki które razem z tatą oglądałem, wstawanie o 3 żeby obejrzeć skoki w Japonii a potem chwilka snu i do szkoły Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted November 7, 2013 Myślę, że Polacy znowu staną na podium. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted December 24, 2013 JAN ZIOBRO !!! ;D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted December 27, 2013 W tym roku Polska zaskakuje Share this post Link to post Share on other sites