BounDer Napisano 21 Września 2013 #74891 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 1. Nick na TS: Anuluj lub BounDer. 2. Wiek: 21 3. Doświadczenie: Średnie ! 4. Mikro(obowiązkowe): Posiadam. 5. Ile dziennie poświęcasz na TS?: Jak jestem przy kompie, siedzę na ts3 6. Dlaczego właśnie ty: Jestem Opiekunem BF2 i Moderatorem. Z obiema rangami radzę sobie moim zdaniem nienagannie. Przestrzegam regulaminu i karam tych którzy go nie przestrzegają, bez względu na to czy są moimi znajomymi czy nie. Ktoś kto mnie zna wie, że poradzę sobie z 3 rangami. Dla mnie to żaden problem 7. Co wprowadzisz na naszego TS: Porządek, będę karać niekulturalnych łobuzów. Jeżeli będzie trzeba pomóc, pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 21 Września 2013 Premium #74943 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Masz wypowiadam sie niech ci bedzie nadajesz sie ale doswiadczenie masz troche mniejsze wiec Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74944 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Jestem na TAK. Moim jedynym argumentem na powyższe wytworzenia słów jest takie iż poświęcasz czas serwerowi masz staż, reszta przyjdzie z czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74946 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Jestem na Tak ma duzy staz i doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 21 Września 2013 #74949 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Jestem na tak z wiadomych przyczyn, kumaci wiedzą o co chodzi, ale dodam, że poświęca dużo czasu dla serwera, dba o porządek a skoro radzi sobie dobrze z 2 rangami to z 3 również nie będzie miał problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2013 #74965 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Na tak chociaż nie widuje cię na tsie za często można dać ci szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2013 #75455 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez Opiekuna TS. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko Moderatora TS. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem TS w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi