BounDer Napisano 21 Wrze艣nia 2013 #74891 Udost臋pnij Napisano 21 Wrze艣nia 2013 1. Nick na TS: Anuluj lub BounDer. 聽 2. Wiek: 21 3. Do艣wiadczenie:聽 艢rednie ! 4. Mikro(obowi膮zkowe):聽 Posiadam. 5. Ile dziennie po艣wi臋casz na TS?:聽 Jak jestem przy kompie, siedz臋 na ts3 6. Dlaczego w艂a艣nie ty:聽 Jestem Opiekunem BF2 i Moderatorem. Z obiema rangami radz臋 sobie moim zdaniem nienagannie. Przestrzegam regulaminu i karam tych kt贸rzy go nie przestrzegaj膮, bez wzgl臋du na to czy s膮 moimi znajomymi czy nie. Kto艣 kto mnie zna wie, 偶e poradz臋 sobie z 3 rangami. Dla mnie to 偶aden problem 7. Co wprowadzisz na naszego TS: Porz膮dek, b臋d臋 kara膰 niekulturalnych 艂obuz贸w. Je偶eli b臋dzie trzeba pom贸c, pomog臋 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽femarix Napisano 21 Wrze艣nia 2013 #74943 Udost臋pnij Napisano 21 Wrze艣nia 2013 Masz wypowiadam sie niech ci bedzie nadajesz sie 聽ale doswiadczenie masz troche mniejsze wiec Tak 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 21 Wrze艣nia 2013 #74944 Udost臋pnij Napisano 21 Wrze艣nia 2013 Jestem na TAK. 聽 Moim jedynym argumentem na powy偶sze wytworzenia s艂贸w jest takie i偶 po艣wi臋casz czas serwerowi masz sta偶, reszta przyjdzie z czasem. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 21 Wrze艣nia 2013 #74946 Udost臋pnij Napisano 21 Wrze艣nia 2013 Jestem na Tak ma duzy staz i doswiadczenie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 21 Wrze艣nia 2013 #74949 Udost臋pnij Napisano 21 Wrze艣nia 2013 Jestem na tak z wiadomych przyczyn, kumaci wiedz膮 o co chodzi, ale dodam, 偶e po艣wi臋ca du偶o czasu dla serwera, dba o porz膮dek a skoro radzi sobie dobrze z 2 rangami to z 3 r贸wnie偶 nie b臋dzie mia艂 problemu 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 22 Wrze艣nia 2013 #74965 Udost臋pnij Napisano 22 Wrze艣nia 2013 Na tak chocia偶 nie widuje ci臋 na tsie za cz臋sto mo偶na da膰 ci szanse 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 24 Wrze艣nia 2013 #75455 Udost臋pnij Napisano 24 Wrze艣nia 2013 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez Opiekuna TS. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Moderatora TS. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Skontaktuj si臋 z Opiekunem TS w celu dope艂nienia formalno艣ci. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi