Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74856 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Nick: DropSeeA. Ip: 178.43.87.37 Godzina Kolo 8 Wieczur Dostalem bana pod wplywem ze na ts wzieli mnie do adminuw serwera i jupic powiedzial ze ja jestem kox a ja odpowiedzialem ze jestem kox.... Ja myslalem ze hodzi mu o to ze jestem koxem czyli dobry .... A pan glb zbanowal mnie "to pa" I Prosze o ub lub wyjasnienie sprawy na ts bendzie latwo nie hce mi sie rozpisywac... Ps"Pisalem z blendami dlatego ze mam angielski system i nie moge robic c z kreska itp ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74854 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 I dopisuje ze ja myslalem ze hodzi mu o to ze jestem kox w grze no to mu odpowiedzialem jestem kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74855 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Jesteś kox a kox miał bana na naszym TS po zmianie TS bany sie usunęły więc dostałeś PS. Jesteś kox po 1. mam cie zapisanego na TS jako koxa bo jeżeli z kimś gadam to mi sie zapisuje jego nick w ts i zmienisz nick i tak będę wiedział kto ty po 2. Po głosie nawet widać że jesteś "KOX" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74883 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 No ja myslalem ze ci hodzi ze jestem kox w cs czyli dobry no pozdr ... Ziomek zobacz na starym ts..... wugule ja cie nie znam pisalem do cb dziaj pozdro a hodzilo mi o to ze jestem koxem z grze pacanie... + punkt ostrzeżeń za Pajaca, + drugi punkt za ortografię. /BounDer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 21 Września 2013 #74885 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Widząc po twojej ortografii można to stwierdzić, że jesteś Kox ponieważ tylko on robi takie błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74886 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 HAHA nie znasz mnie to wytłumacz mi jakim sposobem mam cie zapisanego w kontaktach na TS ? Mnie nie oszukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74887 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 1.Pisalem ze mam angielsiego windowsa ... takto wqczesniej bys mi odpisal ze jestem kox i dlaczego tego nie zrobiles sam sie teras wytumacz ..... 2 czy tam 3 dni juz mnie widzisz pisalem do ciebie o range i teras nagle jestem kox tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74889 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 bo nie zauważyłem teraz patrzyłem sobie twój profil i wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74890 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 i co mnie obhodzi jakis kox on co wam zawinil ja nie wiem co on odjebal ze sie na nazwe kox zucacie popersze popacz z kiedy to jest ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74892 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Dość spamu. Zacznij kolejny taki wątek a ban będzie też na forum, a jak przegniesz zbanuję zakres IP. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi