Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74686 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Nick: PRYNCYPALKI Wiek: 16 w styczniu 17 Doświadczenie (w byciu adminem): bardzo duże Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/8 czasem jakiś plugin sie napiało. Staż w CS-sie: 6/7 lat Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego TY .!: Ponieważ jestem graczem przeciętnym, nie gram dla ranku lecz dla przyjemności. Dobrze się komunikuje z innymi graczami i nie wchodzę z nimi w konflikty. Ogólnie chodzi o zwalczanie cheatującej dzieciarni która ciągle rośnie w siłę. Znam się na tej posadzie, byłem kiedyś głownym adminem na bl, ale przeprowadzka i ponad miesięczny brak neta zmusiły mnie do oddania tej posady. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4/5h teraz przez tydzień też nie miałem internetu dlatego nie wchodziłem, teraz jest już ok więc dziennie będe grał po 4h moze 5. Kontakt: steam : PRYNCYPALKI. Wiem że nie spełniam wymagań, ale zawsze można spóbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74687 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Wymagane 30h, masz niecałe 9h. Widuję Cię na serwerze, jesteś w porządku i personalnie nic do Ciebie nie mam, resztę kryteriów spełniasz, tylko te godziny ;/ Daj się trochę bardziej poznać, ode mnie NEUTRALNY ukierunkowany na TAK. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74691 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Mimo braku godzin, licze ze w najblizszym czasie nadrobisz, dobrze mi sie z Toba gra, ogarniasz, zglaszasz cheaterow, na forum rowniez sie udzielasz, ogółem na TAK + nadrabiaj te godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74716 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Ostatnio trochę mało zaglądałem i się bajzel robi, rzulf tego się po tb nie spodziewałem, obyś jehowych do domu też nie wpuszczał z taką ufnością Tak jak pisałem Pryncypale nie chę cię tu wiecej widzieć. http://multi-head.pl/index.php?/topic/13803-pryncypalki/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74721 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi